TV-Tip d. 15. – 17. sept. 2023

Mit Volldampf und Musik

mdr | Freitag 15.09.2023 | 20:15 – 21:45

Denne gang rejser Olaf tværs over øen Rügen “Mit Volldampf und Musik”. Han møder sømænd i læderbukser, der, som ægte nordboere, overraskende nok ikke kan lide fisk. Han opsporer også Holzmichl, som fremtryller børnedrømme med en motorsav på øen. Sammen med en af de få ravfiskere leder han efter øens eftertragtede guld. Og han besøger Tysklands eneste rofærge for at spare sig selv for en 8 kilometer lang omvej.
Og selvfølgelig rejser Olaf for fuld damp på den legendariske “Rasender Roland” og bemærker, at her taler konduktøren eller lokomotivføreren saksisk. Som titlen på programmet lover, er der også masser af musik i bagagen. Santiano, Kristina Bach, Christoff, Dirk Michaelis, Eli Melinda, De Randfichten, Sarah-Stephanie, Bruno Ferrara, Maria Lewin, Alexander Knappe, Phil Stewman og mange flere er med om bord.
Så kom om bord, når Olaf Berger er på farten – “Mit Volldampf und Musik”!

Foto: MDR/JürgensTV/Beckmann

Schlagerbooom Open Air – Die Stadionshow in Österreich

NDR | Samstag 16.09.2023 | 20:15 – 23:35

Aldrig før er schlager blevet fejret på tv, som det har været tilfældet siden 2016 ved den årlige Schlagerbooom i Dortmunds legendariske Westfalenhalle.
I 2023 fulgte næste skridt, da Florian Silbereisen skød sommeren i gang med et spektakulært stadionshow den 1. juli: Ud over Schlagerbooom i Dortmunds Westfalenhalle var der i år for allerførste gang også et Schlagerbooom Open Air i Kitzbühel – med en scene midt på stadion, med et hav af lys og fyrværkeri! Andreas Gabalier, Howard Carpendale, DJ Ötzi, Beatrice Egli, Vicky Leandros, Andy Borg, Michelle, Mireille Mathieu, Ross Antony, Melissa Naschenweng, “Bergdoktor”-stjernen Mark Keller og mange flere stjerner var til stede. Al Bano og Romina Power skulle endelig synge deres helt store hits sammen med Florian Silbereisen i stadionshowet i Kitzbühel! Verdensstjernen Anastacia fik stadion til at ryste!

Foto: BR/Simon Heimbuchner

Oktoberfest Trachten- und Schützenzug 2023

Das Erste | Sonntag 17.09.2023 | 10:03 – 12:00

Det er en af de største og smukkeste parader i verden og samtidig en ægte bayersk begivenhed med en kongelig historie: Oktoberfest Trachten- und Schützenzug. Som hvert år ledes optoget af “Münchner Kindl”, som er udødeliggjort i den bayerske hovedstads gamle våbenskjold. I år blev æresposten tildelt den 20-årige Franziska Inselkammer fra München, som har en tæt forbindelse til Oktoberfesten, da hendes forældre tilhører Wiesn-værtshusholderne og driver det traditionsbevidste Armbrustschützenzelt.

Foto: ZDF / Sascha Baumann

ZDF-Fernsehgarten

ZDF | Sonntag 17.09.2023 | 12:00 – 14:10

Andrea Kiewel starter søndag morgen med masser af gejst og godt humør. Forundres med os – over spektakulære begivenheder. Græd med os – ved følelsesmæssige overraskelser. Lær sammen med os – under interessante gudstjenesteemner og dans sammen med os – til musikalske højdepunkter.

Det skal du læse