TV-Tip d. 14. – 15. januar 2022

Foto: RTL

Die ultimative Chart Show – Die emotionalsten Hits aller Zeiten

RTL | Fredag 14.01.2022 | 20:15 – 00:00

Store følelser i starten af ​​året: I det nye “Chart Show” præsenterer Oliver Geissen de 25 følelsesladede singler og albums, hvis historier rører hjertet, giver gåsehud og er dybt personlige. Med baggrundshistorier, der overrasker og rører: Hvem ved, at Luka fra Suzanne Vegas “My Name Is Luka” handler om et banket barn? Eller at der er en musikvideo med et ægte frieri indlejret?

Foto: MDR/Andreas Lander

Musikgeschichten mit DJ Ötzi

mdr | Fredag 14.01.2022 | 20:15 – 21:45

Vidste du, hvad der foregår bag kulisserne hos André Rieu? Eller hvorfor DJ Ötzi elsker Ostrock så meget? Og med hvilken schlagersanger har han nogensinde spillet fodbold med under en turné? DJ Ötzi alias Gerry Friedele fortæller disse og mange andre historier i “Musikgeschichten”, det mest personlige program til dato af den sympatiske østriger med mange billeder fra hans private mindealbum. Med musik af Helene Fischer, Andrea Berg, Wencke Myhre, Nik P., Karat, Semino Rossi, Gerd Christian, Ute Freudenberg og mange flere.

Schlager oder Nixx!
Foto: MDR/ARD/Thorsten Jander

Die schönsten Schlagerüberraschungen aller Zeiten!

Das Erste | Lørdag 15.01.2022 | 20:15 – 23:30

Florian Silbereisen starter et schlagerår fyldt med overraskelser – med tidens bedste schlageroverraskelser! Han præsenterer sin meget personlige overraskelsesschlagerparade, de mest følelsesladede, tårevædede, spændende, fantastiske, romantiske og sjoveste højdepunkter.

Det skal du læse