TV-Tip d. 10. – 11. december 2021

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Das große Adventsfestsingen

mdr | Fredag 10.12.2021 | 20:15 – 21:45

Suhl har øvet sig til “Das große Adventsfestsingen” 2021 i ugevis. Og alle synger med – fra børnekoret til fodboldklubben, fra bagerne til brandvæsenet. Stjernegæsten ved “Adventsfestsingen” er Howard Carpendale med sine nuværende yndlingsjulesange. Sammen med Ute Freudenberg, Patricia Kelly, Semino Rossi, Andy Borg, DJ Ötzi og andre stjerner får han alle til at synge med!

Foto: BR/Markus Konvalin

Sternstunden-Gala 2021

BR | Fredag 10.12.2021 | 20:15 – 23:15

“Sternstunden-gallaen” markerer den strålende afslutning på en dag dedikeret til hjælp, som også fortælles om i radioen, på tv og på internettet. I gallaen optræder også kendte nationale og internationale stjerner. Mange af dem har været aktive som sponsorer for Sternstunden i mange år

Foto: MDR/Hagen Wolf

Weihnachten bei uns

mdr | Samstag 11.12.2021 | 20:15 – 22:30

Sarah von Neuburg og Lars-Christian Karde forventer gæster i topklasse til det store live juleshow under åben himmel. Michael Patrick Kelly, Howard Carpendale, Roland Kaiser, Michael Schulte, Max Mutzke, Chris de Burgh, Dorrey Lyles, Jonas Monar og mange flere har annonceret sig selv. Derudover vil Sarah von Neuburg og Lars-Christian Karde opfylde store og små juleønsker fra seerne live i showet – overraskende, spændende og følelsesladet. Robin Pietsch, stjernekok fra Sachsen-Anhalt, skaber en usædvanlig julemenu i programmet og skaber sammen med småkagebagere en ægte julemarkedsstemning. “Weihnachten bei uns” er en aften for hele familien.

Foto: NDR/rbb

Schlager, die Sie kennen sollten

NDR | Lørdag 11.12.2021 | 21:55 – 23:25

Schlager er en kult og oplever et boom. Grund nok til en fortsættelse af “Schlager, die Sie kennen sollten”-serien! For der er for længst kommet hits med den yngre generation og på ingen måde kun noget for filister og dem, der er for evigt i går. Og når stemningen mangler til en fest, hjælper schlager som regel. Og i Corona-tider hjælper schlager med at bringe lidt af en god stemning tilbage til livet. Garanteret alle hits, som alle kender og måske endda kan synge med på.

RELATEREDE ARTIKLER