TV-Tip d. 1. – 3. oktober 2021

Foto: rbb

Die Schlagernacht 2021 in der Berliner Waldbühne

RBB | Fredag 01.10.2021 | 20:15 – 22:45

Det er den tid igen: Schlager-fans fra hele Tyskland fejrer stjernerne i den tyske schlager i Berliner Waldbühne. Værten Kim Fisher og antenne præsentanten Christofer Hameister byder velkommen til stjerner som Kerstin Ott, Matthias Reim, Mickie Krause, Giovanni Zarrella, Ramon Roselly og mange andre. De sætter publikum i feststemning foran en unik baggrund. Friluftsarrangementet lover en helt særlig koncertoplevelse med en perfekt koordineret blanding af nye hits og klassikere, fra festhits til de smukkeste ballader, der inviterer dig til at synge, danse og fejre. Kort sagt: det bedste, Tyske schlager har at byde på.

Schlager, Stars und 80er
Die Lieblingshits aus dem Berliner Kesselhaus

RBB | Fredag 01.10.2021 | 23:00 – 00:30

Sikke en god tid – 80’erne! Til den store fest i Berlins Kesselhaus er der kulthits som “Joanna” og “Wahnsinn” og Neue Deutsche Welle-hits som “Ich will Spaß” og “Völlig losgelöst”. Stjerner som Ireen Sheer, Achim Petry, Münchner Freiheit, Peter Schilling, Milli Vanilli og Markus (“Kleine Taschenlampe brenn”) bringer tyskernes yndlings årti tilbage til livet. Ben Zucker og den gamle mester Heinz Rudolf Kunze holder verdenspremiere. For første gang synger de to en duet – naturligvis Kunzes megahit “Dein ist mein ganzes Herz”. Festen i Berlins Kesselhaus omfatter også kunstnere, der blev født i 80’erne: Annemarie Eilfeld og Ella Endlich samt Axel Fischer. Hans nye udgave af sangen “Amsterdam” – sunget af bandet Cora i 1984 – var en sensationel succes i 2008.

Foto: MDR / Martina Körbler

Ein Kessel Buntes

mdr | Lørdag 02.10.2021 | 20:15 – 22:15

Uanset om Dieter Bohlen i Moskva, Linda Feller i Amerika, Inka Bause på Mallorca eller Paola Felix igen i Kessel – alle er Wolfgang Lipperts eksklusive gæster! Disse omfatter Petra Kusch-Lück og Roland Neudert, der efter lang tid endelig fortæller om deres fælles liv og scenekarriere. Lippi minder også om de legendariske optrædener af Udo Lindenberg på Ostfernsehen. Og han præsenterer den første vokalopførelse af ni-årige Tanja Lasch. I dag stormer datteren til stjerne tekstforfatteren Burkhard Lasch, der engang skrev “Jugendliebe” til Ute Freudenberg, hitlisterne med sine egne sange.

Foto: NDR/SWR

Die größten Schlager-Kulthits der 80er

SWR | Søndag 03.10.2021 | 02:20 – 03:50

Hvad har Schlager-stjernen Roland Kaiser, Schlager-bandet “Die Flippers” og popgruppen Münchner Freiheit til fælles? De havde store hits i 1980’erne. Derfor er “Joana”, “Lotusblume” og “Ohne dich” en integreret del af dette program – og sandsynligvis det mest succesrige tyske hit i 1980’erne: “Jenseits von Eden” med Nino de Angelo. Seerne oplever sjældenheder og et-hits-vidundere som “Amsterdam” af Cora eller “13 Tage” af Schweizer og fordyber sig i en verden af ​​hits fra et spændende og kontrasterende årti. Alle klip er blevet redigeret og gendannet til denne non-stop udsendelse. De har dog intet mistet af deres originalitet

Foto: SWR/Sonja Bell

Immer wieder sonntags – Best of

Das Erste | Sonntag 03.10.2021 | 11:05 – 13:00

Også denne sæson inviterede vært Stefan Mross og hans gæster til underholdning med musik og godt humør. Som i det foregående år optrådte schlager, folkemusik og komediestjerner live i Europa-Park i Rust. Seerne behøvede heller ikke i år at undvære spil og overraskelser med deres stjerner. I denne sæson var publikum igen tilladt, men med begrænset kapacitet. “Best of” -udsendelsen opsummerer de smukkeste øjeblikke i 2021.

RELATEREDE ARTIKLER