TV-Tip d. 1. – 2. marts. 2024

Kiwis große Partynacht

SAT.1 | Fredag 01.03.2024 | 20:15 – 23:35

Der er garanti for god stemning, fællessang og dans: Santiano, Loona, Christina Stürmer, Roberto Blanco, Marquess, Thomas Anders, Johnny Logan, Anna-Maria Zimmermann, Lou Bega, DJ Ötzi, Fury In The Slaughterhouse, Alex Christensen, Mike Singer, Glasperlenspiel, Peter Plate, Vaya Con Dios, Olaf Henning og mange flere får scenen til at ryste med deres feelgood-hits i “Kiwi’s Big Party Night”.

Foto: rbb

Die Schlager-Traumpaare

RBB | Fredag 01.03.2024 | 20:15 – 21:45

Det ene er et legendarisk par, det andet et skævt par og det tredje stadig et friskt dreamteam: Schlager-drømmeparrene. Helga Feddersen og Didi Hallervorden synger sig ind i schlager kult-himlen i 1978 med “Du, die Wanne ist voll”. Chris Doerk og Frank Schöbel fejrer stor succes med “Links von mir, rechts von mir”. Og da Maite Kelly og Roland Kaiser står på scenen sammen for første gang i 2014, forbløffer de hele schlagerverdenen. Deres sang “Warum hast Du nicht nein gesagt” bliver et superhit.
Hvem med hvem? Det har været et spændende spørgsmål i schlagermusikbranchen i årtier. Gitte og Rex Gildo er et drømmepar i 60’erne. Bonnie Tyler og Ben Zucker erobrede publikums hjerter i schlagerbooom i 2017. Og da Karl Dall overtaler Paola til at synge “Blue Bayou” sammen, er der lagt op til en overraskelse.
De smukkeste sange for to, de mest følelsesladede optrædener fra 60 års tv-historie og de sjoveste sceneægteskaber nogensinde. Berømtheder som Ireen Sheer, Ute Freudenberg, Chris Doerk og Patrick Lindner mindes.

Ikke noget lørdag

Det skal du læse