TV-Tip d. 1. – 2. dec. 2023

Die Schlager des Monats

mdr | Fredag 01.12.2023 | 20:15 – 21:45

Siden begyndelsen af året er de månedlige nationale hitlister blevet præsenteret af Christin Stark, den tyske schlagers powerkvinde. Christin Stark står for moderne, rockende schlager og vil altid tage et kig på den tyske schlagermusikscene i sine programmer. “Månedens Schlager” viser TOP 50 på de tyske konservative popradiohitlister, dvs. de mest populære schlager- og popsange i radioen. Der er også de seneste nyheder fra schlagerens verden, samt trends og nye introduktioner fra scenen. Newcomers og unge talenter er en integreret del af programmet, så der er plads til morgendagens stjerner i hvert show.

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Das Adventsfest der 100.000 Lichter

Das Erste | Lørdag 02.12.2023 | 20:15 – 23:30

På tærsklen til den første advent præsenterer Florian Silbereisen det store liveshow til åbningen af julemarkederne: “Das Adventsfest der 100.000 Lichter”. Sammen med mange stjerner tænder showmasteren de første stearinlys og sætter publikum i stemning til den mest eftertænksomme tid på året med de smukkeste advents- og julesange.
Et festligt højdepunkt i Eurovision-showet bliver ankomsten af fredslyset fra fødselsgrotten i Betlehem, som endnu en gang vil minde om julens dybe mening. Florian Silbereisen forventer mange prominente gæster som f.eks. Roland Kaiser, Maite Kelly, Barbara Schöneberger, Andy Borg, DJ Ötzi, Mireille Mathieu, Ross Antony, Guido Maria Kretschmer, Ella Endlich, Nana Mouskouri, Michelle, Wincent Weiss, Till Brönner, Andrea Berg og mange andre stjerner.

Det skal du læse