Tv programmer fra den 10 – 24 August

Så er der lige lavet en lille tv oversigt for de næste 14 dage, den vil blive opdateret hvis der skulle komme nogen programmer om schlager.

Andrea Berg på hjemmebane

Bag om Open Air 2011

Lørdagd. 10. august på DK 4

kl. 23.00

Immer wieder sonntags

ARD | Søndag d. 11. august kl. 10:0011:30

ZDF-Fernsehgarten

ZDF | Søndag d. 11. august kl. 11:00 – 13:15

Schlagerbox (23)

Onsdagd. 14. augustkl. 19.00 på DK 4

Schlagerstar

Duo Fantasy

Lørdag d. 17. Aug kl. 15.40 – 16.00 på DK 4

I slutningen af 90erne stod Freddy März og Martin Marcell begge i begyndelsen af deres solokarriere, men som rivaler. For nogle vil det have betydet fjendskab, men her blev det i stedet kimen til venskab og musikalsk respekt. Da de ofte optrådte de samme steder, begyndte de at synge sammen og publikum var begejstret, Duo Fantasy var skabt. De blev godt hjulpet på vej af den etablerede schlager-stjerne Andrea Berg. Hun hjalp fans med at få øje på den velklingende duo, da hun havde dem med på turne. Her 10 år efter kan de kigge tilbage på noget af en karriere! Mød de sympatiske fyre i Schlagerstar.

Schlagerstar

Andreas Gabalier

Lørdag d. 24. Aug kl. 15.00 – 15.30 på DK 4

Hans komet-karriere startede, da han blev nr. to ved folkemusik grand prix’et i 2009, og siden er det gået meget stærkt for den unge østriger, som har formået at ligge på toppen af hitlisterne i Østrig så længe, at det kun er Michael Jackson’s thriller, der har ligget der længere. Også i 2012 er priserne væltet ned i favnen på Andreas Gabalier og derfor er den unge mand, til trods for sin korte karriere, blevet inviteret med i Schlagerstar.

Schlagerstar

Christian Lais

Lørdag d. 24. Aug kl. 15.30 – 16.00 påp DK 4

Christian Lais har ikke bevæget sig så længe på den fine schlager- himmel. Til gengæld har han haft masser af fart på. Selvom hans debutalbum først udkom i 2008 har der allerede nu været gode placeringer på hitlisterne. Mød den positive stjerne i Schlagerstar.

Schlagerstar

Kerstin Merlin

Lørdag d. 24. Aug kl. 21.00 – 21.30 på DK 4

Den perlende latter – samt en positiv tilgang til livet og musikken, har skaffet Kerstin Merlin mange oplevelser og job. Hendes ørehængende schlagermusik, med en anelse pop note er noget, der får folk til at lytte med. Musikken er også yderst velegnet til underholdningsshow både på krydstogt og i fjernsynet, hvor hun har optrådt mange gange. Hun har sågar fået lov til at synge til EM i fodbold, da det foregik i Berlin. Hør hendes historie og bliv smittet med hendes livsglæde i Schlagerstar, her på dk4.

Koncert med Geschwister Hofmann

Wir Fliegen Tour

Lørdag d. 24. Aug kl. 21.30 – 23.40 på DK 4

I de seneste år har Alexandra og Anita Hofmann været nogle af de mest succesrige tyske schlager-sangerinder, når de tog rundt i landet og optrådte live. Tournen fra 2011 ”Wir Fliegen” var simpelthen kulminationen. En musikalsk rejse med ”Hofmann air” rundt i den ganske verden. Fra Moulin Rouge i Paris, til en sensationel limbo-nat i Rio. Alle byer, hvor musikken regerer og rytmens magi begejstrer, kan nævnes. Musik, dans og overraskelser, “Koncert med Geschwister Hofmann – Wir Fliegen Touren” et spektakulært show, der vil overaske, her på dk4.

Schlagerstar
Vicky Leandros

Lørdagd. 24. augustkl. 23.40 på DK 4
Kilde: tyskschlager.dk

Det skal du læse