TV nytårsaften 2020 /.2021

Det kan da godt være at vi skal være mindre samlet i år, men derfor behøver der ikke gå corona i underholdningen på både DR og TV2 – Sommer i Tyrol og Frk Nitouche – det skal da nok tvinge mange tidligt i seng. eller nok nærmere ud af huset og søge hen hvor der er fest, men så kan man da høre spotify eller youtube, men det er altså ikke det samme, som et flere timers langt show. Så glem de Danske kanaler og slå over til de Tyske, for der er masser af musik, lige fra kl 20:15 og frem til kl 6 næste morgen.

Foto:: BR/Thomas Leidig

Die Silvestershow mit Jörg Pilawa

Das Erste | 20:15 – 01:53

Det store Eurovision nytårsaftens show med Jörg Pilawa og Francine Jordi ved hans side garanterer hits og den bedste fest atmosfære igen i år.  Blandt andet giver bl.a. disse kunstnere stemning til en god nytårsaften med stjerner som DJ Ötzi, Beatrice Egli, Santiano, Karat, Brings, Vanessa Mai, VoXXclub, Kerstin Ott, Marianne Rosenberg, Michael Holm, Peggy March, Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack, Stefanie Heinzmann, The Baseballs, The Clairvoyants og Mirja Boes.mVerdenshits og evergreens, uforglemmelige ballader og rock’n’roll-lyd: “Nytårsaftenshowet med Jörg Pilawa” har noget for enhver musikalske smag.

Ved midnat skiftes naturligvis det legendariske nytårsaftens fyrværkeri live fra Brandenburger Tor. Derefter fortsætter Jörg Pilawa og Francine Jordi med at fejre med deres gæster.

Foto: MDR/Michael Clemens

Die große Silvesterparty

mdr | 19:45 – 00:30

Hop ind i år 2021 sammen med fest eksperten, Ross Antony, og glamoureksperten, Mareile Höppner! De to fødte værter er ikke kun venner for livet, men har fejret nytårsaften sammen i MDR i 5 år. Selvfølgelig har kære gæster annonceret deres ankomst hos Mareile og Ross: Fantasy, Marina Marx, Katharina Herz, Vincent Gross, Die Draufgänger, Wolfgang Lippert og nykommeren Julian Reim vil synge, lege og chatte sammen mellem den hyggelige stue, bar og køkken – i deres MDR nytårsaftenshjem!

En af de længste nytårsfester på tysk tv er og forbliver en af ​​de mest underholdende – selvfølgelig med masser af musik at danse og synge med til: Eloy de Jong und Marianne Rosenberg, Andrea Berg, den Amigos, Kerstin Ott, DJ Ötzi, Andy Borg, Semino Rossi, Den Schlagerpiloten, Roland Kaiser, Giovanni Zarella, Ramon Roselly, Thomas Anders und Florian Silbereisen, Ute Freudenberg, Maite Kelly og mange flere!

Die Party geht weiter -Hits nonstop

mdr | Fredag 01.01.2021 | 00:30 – 02:00

Med: Kerstin Ott, Bernhard Brink, Inka Bause, Semino Rossi, Andrea Berg, Frank Schöbel, Beatrice Egli, Giovanni Zarrella, Uta Bresan, Tony Christie, Simone & Charly Brunner, Andy Borg, Marianne Rosenberg, Olaf Berger, Sonia Liebing og mange flere.

Musik zum Tanzen – Hits nonstop

mdr | Fredag 01.01.2021 | 02:00 – 05:00

Mange populære kunstnere vises i programmet “Musik zum Tanzen – Musik nonstop”. Med er Andreas Martin, Fernando Express, Münchener Freiheit, Ute Freudenberg, Semino Rossi, Michelle, Gerd Christian, Karat, Vicky Leandros, Drupi, City, Michael Holm, Jan Johansen og mange flere.

Foto: rbb

Der große Silvester Hit-Countdown der 70er – Mit Feuerwerk vom Brandenburger Tor

RBB | 20:15 – 02:15

Nedtællingen kører. Kun et par timer indtil det nye år. Janna Falkenstein præsenterer de 100 smukkeste sange fra 70’erne. Du kan vælge mellem store pophits fra ABBA til Boney M., store hits fra Marianne Rosenberg til Reinhard Mey og legendariske kultsange som “Bohemian Rhapsody” af Queen eller “Über sieben Brücken mußt Du gehn” af Karat. Men hvilken sang er nummer 1?

En jury bestående af RBB-fans og musikeksperter fra Antenne Brandenburg har stemt.  Janna Falkenstein byder sanger Ireen Sheer, Puhdys-legenden Dieter “Maschine” Birr og præsentator Enie van de Meiklokjes, som er en stor fan af 70’ernes musik, velkommen som fremtrædende gæster.  Fantastisk musik, en masse god humor og selvfølgelig de smukkeste fyrværkeri-billeder fra Brandenburger Tor. Præsenteret af Antenne Brandenburg.

Foto: TVNOW / Frank Hempel

Die ultimative Chart Show – 20 Jahre neues Jahrtausend: Die erfolgreichsten Hits!

RTL | 20:15 – 06:00

CD’en er næsten forsvundet i glemmebogen, og streamingtjenester fejrer rekord mange klik. DJ’er som Robin Schulz har udviklet sig fra nørder, der stod i hjørnet af festkælderen til superstjerner, der glæder hundreder af tusinder på gigantiske musikfestivaler som ‘Tomorrowland’, mens hiphop-stjerner som Mero og Capital Bra i stigende grad dominerer hitlisterne med tysk rap .For eksempel med Mark Forster, Sarah Connor og Udo Lindenberg er tysk musik til stede som aldrig før. Men Rihanna, Lady Gaga og Schlager-stjerner som Helene Fischer og Roland Kaiser er stadig i den øverste division af hitlisterne.

Men hvilket hit er det mest succesrige i de sidste 20 år og når det til nummer 1? Og hvad skete der ellers i berømthedens, sportens og musikens verden? Oliver Geissen afklarer alle disse spørgsmål i ‘Die ultimative Chart Show – 20 Jahre neues Jahrtausend’ den 31. december 2019, 20:15 på RTL.

Ud over de 25 mest succesrige singler fejrer Oliver Geissen også de 25 mest succesrige albums sammen med sine gæster, herunder dansestjernen Oana Nechiti og entertaineren DJ Ötzi samt skuespillerne Caroline Frier og Christian Tramitz.

I studiet byder Oliver Geissen blandt andet velkommen til: Peter Maffay, der udgav sit 19. nummer et album i år, Schlager-superstjernen Andrea Berg, Sarah Connor, som er på alles læber med sin nuværende plade, popstjernen Haiducii, fest-garanterne Rednex og DJ Ötzi, der fejrer sit 20-års jubilæum i år

Foto: WDR/Frank Dicks

100 Silvester-Kracher – Die Countdown-Show

WDR | Torsdag 31.12.2020 | 20:15 – 23:55

Fra “Atemlos” til “Wunder gibt es immer wieder” og fra “Ekel Alfred” til “Voll daneben” – Efter dette udfordrende og vanvittige år siger vi “Tschüss 2020” – og lader det sive, når vi siger farvel: Mere end 200 minutters underholdning i en vild blanding af det bedste, som skattekassen og jukeboksen har at tilbyde!

50 af de mest populære sketches, herunder af Loriot, Frankenfeld og Otto. Med det sjoveste fra Banana, Sketchup og Pussy Terror TV samt 50 af de mest spændende sange i de sidste 60 år.  Vi synger “Night Fever” med Bee Gees, starter med “Major Tom” og danser gennem stuen med “Dancing Queen”. En “sidste nedtælling” for vest og en “jubel for os”.

Lad os fejre den bedste nytårsaften derhjemme foran tv’et, fuld af god musik og masser af sjov. “Rock around the Clock”, fordi “Bett im Kornfeld” kan vente længe på dette nytårsaften. Ud af 2020, ind i 2021 – skål!

Foto: ZDF / Marcus Höhn

Willkommen 2021

ZDF | Donnerstag 31.12.2020 | 21:45 – 00:30

I år præsenterer ZDF igen den store nytårsaften live fra Berlin fra Brandenburger Tor. Titlen “Willkommen 2021” kunne ikke være mere passende i slutningen af ​​dette Corona-år.

Det skal du læse