TV Nytårsaften 2015/2016

Hvad kommer der af god musik Nytårsaften. Vi har her lavet en update over de musikprogrammer som der sendes denne aften. Det er ikke overraskende at det bliver ZDF der løber af med seerne denne aften. De har et stjernespækket program, lige fra kl. 20:15 og til langt ud på natten.

De danske kanaler skuffer jo igen i år, for de kan jo ikke lave underholdningsprogrammer i dag. Så skal man have god musik, ja så er man jo altså nødt til at hoppe på udenlandske kanaler.

Kilde: ZDF.de - Guten Rutsch
Kilde: ZDF.de – Guten Rutsch
Kilde: ZDF.de
Kilde: ZDF.de – Guten Rutsch

Fra kl 20:15 og til kl 21:45 er der “Guten Rutsch” hvor Johannes B. Kerner fra St. Anton starter en stemningsfyldt nytårsaften med prominente gæster fra musik og showbranchen. De optrædende er: Anastacia, Namika, die Hermes House Band, Glasperlenspiel, Alvaro Soler, Albano und Romina Power, Anna Naklab, Thomas Anders, David Garrett, Marquess og mange andre.

Andrea-Kiewel-1
Kilde: ZDF.de – Willkommen 2016
Andrea-Kiewel-2
Kilde: ZDF.de – Willkommen 2016

Fra kl. 21:45 og frem til kl 00:30 er det Andrea Kiewel der præsentere fra den “großen Silvester-Open-Air-Event” i Berlin. Sammen med Matze Knop og reporteren Lutz van der Horst står de for en årsafslutning. De præsentere nationale og internationalen kunstnere som Madcon, The Boss Hoss, Die Prinzen, Glasperlenspiel, Stanfour, Gregor Meyle, Michael Patrick Kelly, Alexa Feser, Graham Candy og  Mr. President aka LayZee. Andre der også kommer forbi er Rednex, “FACE meets VOICE – A Milli Vanilli Experience”, XOV, Purple Schulz, Boney M., The Sweet og mange andre. Højdepunktet i showet er fyrværkeriet kl 24:00.

Kilde: ZDF.de - Kultnacht
Kilde: ZDF.de – Kultnacht
kultnacht_2
Kilde: ZDF.de – Kultnacht
kultnacht_3
Kilde: ZDF.de – Kultnacht

Hvis man så kan mere efter aftens fest, så er der fra kl 00:30 og frem til kl. 02:35 mere musik. Så er det Kultnat der er på programmet og mottoet her er “Disco” og det er her at schlagerfans rigtig kan få sig en sving om, for det er stjerner som Helene Fischer, Roland Kaiser, Beatrice Egli, Matthias Reim und Michelle, Wolfgang Petry, Marianne Rosenberg, Udo Jürgens, Jürgen Drews, Andrea Berg, DJ Ötzi & Nik P., Beatrice Egli, die Flippers, Wencke Myhre, Brunner & Brunner, Kristina Bach, Cora, G.G. Anderson, Mary Roos, Norman Langen, Nicole, Andy Borg, Ingrid Peters, Andreas Martin, Bata Illic, Ireen Sheer, Bernhard Brink og mange andre.

Die-ZDF-Hitparty-1
Kilde: ZDF.de – Die ZDF-Hitparty
Die-ZDF-Hitparty-2
Kilde: ZDF.de – Die ZDF-Hitparty

Hvis man så stadig er stående på sine ben efter en lang og hyggelig aften, og stadig gerne vil danse, så er der fra kl 02:25 og frem til kl 03:55 mere underholdning. “ZDF-Hitparty” med en samling af både internationale og Tyske stjerner. Her kan man høre og måske se (alt efter aftens udvikling) følgende kunstnere: Jürgen Drews, Claudia Jung, Heino, Boney M. feat. Liz Mitchell, Patrick Lindner, Michelle, Ottawan, Rosanna Rocci, Lou Bega, Nicole, Norman Langen, Peggy March, Ireen Sheer og Lena Valaitis.

Her er en kort oversigt på ZDF nytårsaften 2015:

20:15 til 21:45 er det “Guten Rutsch”.
21:45 til 00:30 er det Andrea Kiewel der præsentere fra den “großen Silvester-Open-Air-Event” i Berlin.
00:30 til 02:35 er det Kultnat.
02:25 til kl 03:55 er det “ZDF-Hitparty”.

Det skal du læse