TV guide Julen 2021

Foto: HR/BR/ORF/ip-media/Peter Krivograd

Zauberhafte Weihnacht im Land der “Stillen Nacht”

hr | Fredag 24.12.2021 | 15:45 – 18:00

Sonja Weissensteiner og Gerry Friedle alias DJ Ötzi leder os gennem en adventsaften i Salzburger Land. Midt i denne smukke bjergverden vil Flachau for 8. gang være kulisse for den “Magiske jul i ‘den stille nats’ land”. Florian Silbereisen, Giovanni Zarella, Thomas Anders, Melissa Naschenweng, Rolando Villazón, Nik P., Ella Endlich, Francine Jordi, More Than Words, die Hollerstauden og mange flere vil komme i musikalsk stemning til juledagene. I år handler “Zauberhafte Weihnacht” om den mest berømte julesang i verden “Silent Night, Holy Night”

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Heiligabend mit Carmen Nebel

ZDF | Fredag 24.12.2021 | 20:15 – 22:30

Hvem drømmer ikke om at fejre juleaften i bjergene med en hyggelig åben pejs, smuk julemusik og masser af sne udenfor? Carmen Nebel gør det muligt i år. Den populære værtinde mødes med kære gæster på en hyggelig alpine aften i Tyrol. Der er Hansi Hinterseer, Beatrice Egli, Lena Valaitis, Andy Borg, Wencke Myhre og selvfølgelig julemanden. Alfons Schuhbeck tager sig af det fysiske velvære. Sammen husker de også tidligere juleshows med Andrea Berg, Helene Fischer, Vicky Leandros, Andreas Gabalier og mange andre kunstnere.

Foto: MDR/Matthias Gabriel

Weihnachten daheim

mdr | Fredag 24.12.2021 | 20:15 – 23:00

Stefanie Hertel og familien inviterer til syngende, klingende juleaften i Vogtland

Den 24. december inviterer Stefanie Hertel for anden gang publikum til en helt særlig julefest – hun fejrer julefest hjemme i Vogtland med sin familie og kære venner som Isabel Varell, cowboyerne fra Truck Stop og Sigrid og Marina. Datteren Johanna og Papa Eberhard er der samt manden Lanny. Alle har deres pligter omkring juleaften: Johanna og Eberhard forbereder den traditionelle julemiddag, en “Neinerla”, og Lanny bidrager med ægte Kaasnocken fra sit østrigske hjemland. De firbenede familiemedlemmer, hundene Keri og Freddy, er naturligvis også en del af festen. Det siger sig selv, at det også inkluderer en del musik, for andre kære gæster har annonceret sig selv: Katharina Herz, Nico Müller og Tim Wilhelm fra Münchener Freiheit har musikalske gaver med. Ved den hyggelige kakkelovn udveksler gæsterne deres smukkeste juleminder og forkæler sig med de melodier, der har været en del af julen siden barndommen.

Foto: BR/Ralf Wilschewski

Weihnachten mit den Wirtshausmusikanten – Traditionell schräg dahoam

BR | Fredag 24.12.2021 | 20:45 – 22:25

Begyndelsen på “Weihnachten mit den Wirtshausmusikanten” arrangeres af de tyrolske dansemusikere og Münchens adventskor og ensemble. Med sangen “Oh heilig Zeit, oh Winternacht” tager de tre søstre Marlies, Martina og Irmengard fra Huber Dirndln på en hyggelig udflugt i vinterlige verdener. “Durig und mollig” er også den Landler, som Trio Collegio aus Neumarkt i Oberpfalz rammer. Die Diatonischen Expeditionen aus Österreich går derimod “Im Eilschritt nach Sankt Peter”. Juleudgaven af ​​”Wirtshausmusikanten” har selvfølgelig også kleznbrød og småkager, Traudi Siferlinger udforsker de larmende nætters hemmeligheder med Karola Pelzl, Christian Mayr der viser sin helt specielle julepynt lavet af trætøjklemmer og Anneliese Bleich beviser, at man kan lave smukke julestjerner fra gamle noder til et godt formål. En atmosfærisk juleblanding, præsenteret af Traudi Siferlinger og Dominik Glöbl. I programmet afslører de også, hvad man kan lave med surkål i julen, og hvad kalvepølser har med julefred at gøre.

Foto: ZDF / Sascha Baumann – Florian Silbereisen, Michelle Hunziker

Dalli Dalli – die Weihnachtsshow

ZDF | Lørdag 25.12.2021 | 20:15 – 22:50

Efter den store succes med jubilæumsshowet giver oplægsholder Johannes B. Kerner igen prominente gæster det legendariske startsignal: “Dalli Dalli. Florian Silbereisen og Michelle Hunziker er blandt med i et actionspil med vintertema. Begge bærer blå skidragter og skibriller. Hunziker sidder på et stativ med ski og hjul, som Silbereisen skubber. Michelle Hunziker har skistave med skarpe spidser i hånden, og med den i venstre hånd, sigter hun mod en ballon for at få den til at briste. Dette og meget mere venter i aftens show.

Foto: MDR/Daniela Jaentsch

Die besten Hits aller Zeiten – Die besten Weihnachtshits aller Zeiten

mdr | Lørdag 25.12.2021 | 19:50 – 22:20

Hvad ville juleklassikeren “rei Haselnüsse für Aschenbrödel” være uden dens berømte titelsang? Eller jul uden Wham! og deres legendariske “Last Christmas” … schlagertitan Bernhard Brink gik på jagt efter de bedste julesange. Glæd dig til at se: Matthias Reim, Ella Endlich, Boney M., Modern Talking, Juliane Werding, Frank Schöbel, Slade, Wham!, Semino Rossi, Dagmar Frederic & Peter Wieland, Roland Kaiser, Andrea Berg, Gerd Christian, Michelle, Karel Gott, Howard Carpendale, Ute Freudenberg, Rolf Zuckowski, Sarah Connor, Chris Rea, Melanie Thornton og mange flere.

Det skal du læse