TV – Carmen Nebel præsentere „Die schönsten Weihnachtshits“

I aften skal fans af Schlager musikken og Carmen Nebel se tv. For kl 20:15 er der juleunderholdning med forskellige schlager stjerner hos Carmen Nebel. Så der er ikke tid til at sidde og zappe rundt på tv’et efter kl 20:15 da man jo skal se dette show. Så tænd tv’et der, og gem så ellers fjernbetjeningen til showet er færdigt.

Om showet så kan vi fortælle at også i år har Carmen Nebel inviteret forskellige schlager stjerne til hendes store velgørenhedsarrangement. I år er det live fra München hvor man kan donere til indsamlingen til „MISEREOR“ og „Brot für die Welt“ . Alt imens det ene hit efter det andet bliver spillet for seerne, og de synger for en god sag.

Gæstelisten for i aften er lang, men stjernerne og kunstnere ser frem til ” de smukkeste jule hits “. Det vil blandt andet være Andreas Gabalier, den populær show vært Andy Borg, en legende som snart er fast ved forskellige arrangementer i Tyskland er Johnny Logan, han er også med i aften. André Rieu, stjerne violinisten vil fascinere med sit instrument som ingen andre og hans violin fremkalder de flotte toner. (listen kan ses længere nede)

Carmen-Nebel-in-Brasilien-f
For Carmen Nebel er det ikke det første velgørenhedsprojekt. Sidste sommer var hun i slumkvarteret i Rio de Janeiro i Brasilien. Der mødte hun nødlidende børn, der er nødt til at vokse op mellem narkotikahandel og vold. Støtte organisation Serua har forpligtet sig til disse børn og giver dem et fremtidigt perspektiv for et normalt liv.

“De smukkeste jule hits” præsenteres i aften. Schlagerplanet er live i studiet, og de vil retunere i morgen med en opfølgende rapport som vi også vil være med til her på Tyskschlager.dk!

Stjerner der samles til en god sag og sidder ved telefonerne er: Andrea Kiewel, Matthias Steiner, Alexander Mazza, Eva Lind, Rudi Cerne, Sven Voss, Ulla Kock am Brink, Monika Gruber, Maite Kelly og skifter med de musikalske gæster som er:

Ella Endlich
Pe Werner
Johnny Logan
André Rieu
Andreas Gabalier
Paul Carrack und die SWR Big Band
The Overtones
Kim Wilde & Rick Astley
Trans-Siberian Orchestra
og andre

Så tænd i dag, 2013/12/04 kl 20:15 på  ZDF

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse