Tre ægteskaber – tre børn – tre spørgsmålstegn?

Ca. 90 millioner albums har Roland Kaiser solgt. Hans aktuelle album er en hyldest til “Affären” – Kan man forvente det af en trofast ægtemand som Roland Kaiser? Ja, affæren den 61-årige henviser til er de øjeblikke, han deler med sit publikum. Hans egen “vidunderlige affære” er sit tredje ægteskab siden 1996. Roland Kaisers kone Silvia gør stadig sin mand lykkelig efter 18-års ægteskab. Hun er forelsket, som var det den første dag.

Første ægteskab

Før Roland Kaiser og konen Silvia fandt sammen, var sangeren med Christina, der senere blev skuespillerkollega Michael Leschs kone. Igen i 1990 gik han ned ad kirkegulvet med skuespillerinde Anja Schüte, som han også fik en søn med. Ægteskabet holdt til 1995. Den store lykke fandt han kort efter.

Roland Kaiser og fru silvia

Igen flyttede den indfødte berliner til München, og igen blev han gift med en müncherinde med navnet Silvia. Og Roland Kaiser? Han kunne lide de to damer – byen med hjerte og også sin kones hjerte. Ægteskabet har nu holdt i 18 år. I 1996 kom sønnen, Jan, og i 1999 hans søster, Anna-Lena, til verden.

Kilde: Roland Kaiser
Kilde: Roland Kaiser

Roland Kaiser sygdom

Sangeren var storryger, og han er selv af den mening, at den kroniske obstruktive lungesygdom, KOL, er blevet fremprovokeret af dette. Han måtte vente ti år på donorer, men det lykkedes endelig i 2010 . Et aktiv comeback på scenen syntes umuligt. Roland Kaiser og fru Silvia holdt sammen i denne svære tid. Det var endda hende, som opfordrede ham til at offentliggøre sin sygdom. Det var hende, som gav ham kræfterne, til igen at erobre scenen. Parret blev endnu stærkere i denne periode, og Roland Kaiser føler i dag, at han har fået sit ‘andet’ liv forærende.

Kilde:Schlagerplanet.com

Det skal du læse