Torben Klein: Hans nye sang har kun et budskab: Leve!

Foto: Torben Klein web

Følg ikke altid dine drømme! Kølner-sangeren har ikke kun karneval i sine budskaber: “Lebe endlich dein Leben”. Karnevalet er begyndt. Foruden mange bands fra Køln på scenen, var også sanger Torben Klein (“Für die Ewigkeit”) på Heumarkt am start. Med Boyband “Verliebte Jungs” der vandt med schlageren “Willst du meine kriegen” i 1996 i ZDF hitparade med Uwe Hübner.

Dengang var det med sixpack, åben skjorte og olierede bryst. Torben Klein er stadig sportslig i dag, men han har i dag helt forskellige mål. Han ønsker at blive “Kølners Andreas Gabalier”. At gøre hans sange kendte med Kølner dialekt, ud over Tysklands grænser.

Torben Klein (Album: “Allein”) er ikke fremmed ved Køln festival. Boore (“Rut sin de Ruse”) hjalp han til et nyt opsving og med “Dat es Heimat” og “Für die Iwigkeit” lykkes det ham at få et gennembrud. Nu er Torben Klein også kendt som solo sanger og har frigivet en ny video op til karnevalet. “Lääv” eller på højtysk “Lebe” er titlen og han har en indgående besked.

Følg ikke altid dine drømme, lev hver dag som var det den sidste. Og derefter følg en af hans andre visdomme: “Das letzte Hemd hat keine Taschen!”. En stresset kontorarbejder danser på gaden med en gadefejer gennem Køln by. Naturligvis mangler der ikke i Køln det visuelle for det store LHBT samfund (Lesbisk, homoseksuel, biseksuel og transkøn).

Den trampende harmonika lyd ryster katedral pladsen!  Fordi at leve livet og nyde det med alle dets små øjeblikke af lykke, synes at være mere og mere vanskeligt i vores velhavende samfund. Den væsentlige årsag er erhvervs og familie byrder.

Hvis man ikke kan nyde karneval og leve, hvornår så? Måske er det tid til at starte nu. For selv den store franske filosof Michel Montaigne (1953-92) havde indsigt: “Vi må ikke glemme, vores vigtigste opgave at leve”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Køb hans album her: Torben Klein

Det skal du læse