Top seertal til Schlager udsendelser

For lidt Schlager på TV! I den weekend vi har forladt, var der ikke mindre end seks udsendelser hvor Schlager var midtpunkt og de største søndag morgen på ARD og ZDF “Immer Wieder Sonntags” og “ZDF- Fernsehgarten”. Disse to shows opnår regelmæssigt top seertal. De to mest succesrige programmer i weekenden var udsendelserne med Stefan Mross og Florian Silbereisen.

Kilde: MDR.de
Kilde: MDR.de

Florian Silbereisen og “Die Schlager des Sommers”

Lørdag aften i bedste sendetid præsenterede Florian Silbereisen for første gang som vært “Die Schlager des Sommers”. Efter sin forgænger Bernhard Brink i et andet format på MDR, har Bernhard Brink selv foreslået sin efterfølger. Med god grund: Da Florian Silbereisen med sin “Festen” på ARD regelmæssigt har gode seertal og har mange års erfaring i branchen. 1,74 millioner seere lokkede udsendelsen til TV’et. Det alene giver MDR i sendeområdet et seertal på 20,1 procent.

Stefan Mross og “Immer Wieder Sonntags”

Tillykke med den succes, kom ikke kun fra fans, men også kollega Stefan Mross. I søndags fejrede “Immer Wieder Sonntags” udsendelse nr. 150 og kunne slå sin egen seertal. 20,2 procent af markedsandelen kunne Mross opnå. På Facebook skrev han til sine fans: “Rekord seertal ved “IWS” for udsendelse nr. 150… Jeg er målløs… 20,2% markedsandel! Jeg er lykkelig og gratulere også min kollega Florian for top seertal på MDR for “Schlager des Sommers”.

Kilde: Schlagerplaneet.com

RELATEREDE ARTIKLER