Top 5 nytårshilsner fra stjernerne på nettet

En vil gerne takke sine fans, en anden ser frem til det nye år, og en tredje ønsker alt godt for 2015. Så godt som alle stjerner og berømtheder fra musikscenen ønsker nytårsaften eller nytårsmorgen at dele deres tanker eller bekymringer på nettet og henvende sig til deres fans. Se resultatet af top 5 her:

Nr. 1: G. G. Anderson

G. G. Anderson ligger på førstepladsen, fordi han viser sit hjerte og sin humor i joggingtøj. Med en kat ved navn van Helsing på armen ønsker han sine fans en fugtig, munter aften og ikke alt for mange tømmermænd … En sympatisk hilsen, der indeholder glæden over at træffe sine fans fra den 1. januar 2015. Han taler til sine fans fra hjertet. “Jeg ønsker jer alle et godt 2015 – og at I i dag ikke vågner op med alt for store tømmermænd …”

G.G. Anderson
Kilde: Facebook, G.G. Anderson

Nr. 2: Udo Lindenberg

Udo Lindenberg viser sig at være kreativ, sjov og intellektuel i sin nytårshilsen. Symbolsk vover han at åbne døren og se, hvad der venter ham i 2015. Med en skål for et fantastisk år leger han med sproget. En værdig andenplads.

“Åbn den store dør til 2015 … Udo nautiske hilsner og skål for et nyt år”

udo-linden
Kilde: Facebook, Udo Lindenberg

Nr. 3: Andrea Berg

Hun har hjerte og sjæl. Forelskede og lykkelige drikker Andrea Berg og Uli Ferber roligt og naturligt det nye år velkomment. Hendes hilsen kommer fra hjertet, det ved hendes fans.

“Vi ønsker jer et godt nytår! Andrea og Uli”

nytår
Kilde: Facebook, Andrea Berg

Nr. 4: Pia Malo

Enhver, der gør sig umage, fortjener definitivt en plads på top 5. For denne fotocollage kan man kun beundre. En god måde at illustrere Pia Malos højdepunkter fra året, der gik. Man kan hyppigt se på billederne: Kæresten Julian fra VoXXClub.

“Hey, her kommer mit nytårsfyrværkeri … Med vores højdepunkter fra 2014 ønsker jeg jer alle et godt nytår … Forbliv sunde og muntre, og må 2015 opfylde alle jeres ønsker og drømme … Jeg håber, vi ses meget snart … Kram til jer, og nu må vi have det rigtig sjovt, jeres Pia Malo”  

Pia Malo
Kilde: Facebook, Pia Malo

Nr. 5: Anna Maria Zimmermann og Cindy Berger

På femtepladsen finder man to kvinder, da vi ikke kunne beslutte, hvilken collage der var bedst: Det lystige billede af Anna-Maria Zimmermann eller det romantiske af Cindy Berger? Vi synes, at begge har gjort det godt.

Anna-Maria Zimmermann: “Hallo mine kære. Et år er ved at være slut. Vanvittigt så hurtigt året er gået. Jeg takker for et spændende år og ser frem til et nyt. Forbliv sund og munter. Og mange tak til Orbit Arts for “en række fotos”, hilsen til alle”

Cindy Berger: “Vi ønsker dig et godt nytår”

Anna-Maria Zimmermann
Kilde:Facebook, Anna-Maria Zimmermann
Cindy Berger
Kilde: Facebook, Cindy Berger

Kilde:Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER