Top 10-hitlisten uge 41

Denne uges singlehitliste fra tyske “Offizielle Party & Schlager Charts” byder på nogle gode gamle fra forrige uger, men så sandelig også nogle nye. Herunder er top 10 af de bedste i singlerne, i videoform. Man kan se hele top 20-listen på vores chartside her, dog uden videoer: Chart


Plads 1: Andrea Berg med “Himmel Auf Erde”. Andrea har endnu en gang indtaget førstepladsen, for “Himmel Auf Erde” lå i sidste uge på plads 2.


Plads 2: Achim und Wolle Petry med “Rettungsboot”. De lå i sidste uge på plads 1, men er i denne uge gået en plads tilbage og må vige pladsen til Andrea Berg.


Plads 3: Helene Fischer med “Marathon”. Helene lå i sidste uge på plads 3, så der er ingen ændring i denne uge.


Plads 4: Fantasy med deres “Darling”. Fantasy har beholdt pladsen fra i sidste uge.


Plads 5: Anna Maria Zimmermann med “Die Tanzfläche Brennt”. Hun var i sidste uge nr. 6, så hun er i denne uge kravlet en plads op.


Plads 6: Modern Talking med “Brother Louie 2014”Det er denne uges absolutte højdespringer. Sidste uges placering var en plads 36, så hele 30 pladser er Modern Talking hoppet frem. Det er ikke schlager, men dance.


Plads 7: Anna Maria Zimmermann med “Nur Noch Einmal Schlafen”. Er gået fra plads 5 til plads 7.


Plads 8: Beatrice Egli med “Grenzenlos”. Endnu et nummer det er gået en plads tilbage for. Men det er også efter mange uger på listen.


Plads 9: Andreas Martin med “Für Dich”. Det er også gået tilbage for Andreas Martin i denne uge, to pladser har han måttet afgive.


Plads 10: Amigos med “Dann Brennen Die Feuer” er kravlet en enkelt plads op i denne uge.

Det er de 10 bedste i denne uge, hvor Modern Talking er ugens absolutte højdespringer. En enkelt kunstner er præsenteret hele to gange i denne uge, det er Anna Maria Zimmermann. Det bliver interessant at se, hvordan det hele ser ud i næste uge.

Hvilken af de 10 er din favorit i denne uge ?

Det skal du læse