Tony Marshall alvorligt syg!

Fans af schlagerstjernen Tony Marshall (84) er meget bekymrede. Angiveligt har han trukket sig helt tilbage, og selv nære venner kan ikke længere få fat i ham, som BILD rapporterer.

På Schlager.de’s forespørgsel til management blev det bekræftet, at Tony Marshall skulle have det fint under de givne omstændigheder, og de er kendte: et slagtilfælde i 2019, to alvorlige infektioner i hjernen, som han overvandt, en nødoperation i maj. Desuden lider Marshall af hjerteproblemer, og en alvorlig nyresygdom tvinger ham til at gennemgå dialyse. Og så er der den uhelbredelige nervesygdom polyneuropati, som også kollega Jürgen Drews er ramt af, og som påvirker motoriske, sensoriske og vegetative nerver.

I mellemtiden er Tony Marshall afhængig af en kørestol, men efter et kort ophold på et plejehjem er han efter eget ønske tilbage i sit hjem og bliver passet der. “Schöne Maid”-sangeren gav sin sidste koncert i april sammen med sine sønner Marc og Pascal Marshall. Ifølge BILD har en nær ven af Marshall allerede taget afsked med ham.

Tony Marshall har skrevet et nyt livstestamente

Samtidig: Tony Marshall er ikke klar til at dø! For næsten fire år siden sagde familien farvel til deres leder. Årsagen: nyresvigt og hjertesvigt. Men at give op var udelukket for ham allerede dengang, og han fik omskrevet sit testamente. Tony Marshall i et interview: “Jeg har skrevet alt ned i detaljer, og jeg har også lige underskrevet et nyt livstestamente. Jeg ønsker ikke længere, at maskinerne skal slukkes hurtigt.”

Han sagde, at forskningen hele tiden kommer med nye resultater, og at det, der er gyldigt i dag, kan være forældet om to år. Marshall fortsatte: “Sluk for dem, fordi den gamle mand alligevel er ved at gå ud over kanten – det ville jeg ikke have, at det skulle ske mere.” Tony Marshall – Han kæmper. Som altid. For sit liv.

Schlager.de kunne ikke få yderligere oplysninger om sangerens helbredstilstand, men vil naturligvis blive ved sagen…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse