Tommy Fischer: “Du bist mein Sonnenschein”

Tommy Fischer`s Sunshine Reggae bringer sommer følelserne frem! Med sit Summer Reggae “Du bist mein Sonnenschein” bringer Tommy Fischer den 22. April hans latinske reggae følelser til det tyske og internationale musikmarked.

Tommy Fischer er nok de mest innovative og kreative kunstnere fra den tyske Musikgeschäfts. Hans enorme vokale stemme er vidt anerkendt, hvilket er medvirkende til at åbne op for hans repertoire, og i enhver retning.

Hans sommer hit “Du bist mein Sonnenschein” er en blanding af synth pop og reggae rytmer, der kan smitte med en masse godt humør. “Ja det er 2013-sommer hit, skoene i hånden, dansede barfodet på stranden til latin pop-reggae. “Grandiose” denne sang er en potentiel hit med det samme, ” skriver eksperterne allerede.

Den perfekte finish blev givet til dette reggae nummer af ikke mindre end Henning Gehrke, Starworks Produktion, der har arbejdet for succesfulde kunstnere som Udo Lindenberg eller Dante Thomas. Sekvenser med høj anerkendelse på et kontinuerligt beat og melodiske omkvæd, karakterisere denne feel-good sang.

Sommeren er på vej, og Tommy Fischers hit er der allerede.

Tommy Fischer

www.schlagerportal.com

Det skal du læse