Tom Mathis første Album: „Merci für deine Liebe“

Tom Mathis er født 1989 i Wissembourg i Frankrig og er 23 år. Den nytilkomne har  på trods af sin alder, en masse musiklask erfaring. Som 6 årig tog han klarinet undervisning, og sidenhen kom der mere til hans musikalske repertoire, klaver, saxofon, harmonika og guitar. Siden han var 10 år spillede og sang han Cappela. I dag har han en vellykket solo karrirer foran sig.

Tom Mathis

I TV udsendelsen “Immer weider sonntags – sommerparade” 2012 vandt han 6 gange. Hans vinder hit “Chanson D´amour in SAint Tropez” smeltede han tv seernes hjerter. Derefter bleev den smarte franskmand oversvømmet med kærlighedsbeskeder.

Endelig fik Tom Mathis en pladekontakt med Warner Musik Tyskland. Dermed var startskuddet givet til at producere en CD, som snart udkommer. Hans sange er følelsesladet og man kan høre han synger med lidenskab.

„So bist nur du – ma Chérie.

Wie ein Engel.

Du lachst und sagst nur „c’est la vie”.

Und mit dir – lerne ich – hoch zu fliegen.

Wenn ein Stern in dunkler Nacht – grad erwacht.

Es ist so wie ein Traum – dich zu lieben.”

Dich zu lieben.

Han første radio single “So bist nur du, ma Chérie” er også på hans debut album “Merci für deine Liebe”. Sangteksterne på hans album afspejler sig i hans egen erfaring. Således kommer han på tværs af sig selv som kunstner og det er beskrevet så det er forståeligt og menneskeligt.

Tom Mathis elsker musik. Han har sagt: “Sang er mit liv, mine tanker, mit arbejde, min kærlighed, min trøst. Jeg er taknemlig for at jeg kan synge”.

Tom Mathis nye album

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse