Tom Mandl – “Ich tu’s für dich”

Hvis en mand fanger solens stråler til sin kæreste, bygger slot i skyerne og male himlen blå, så må det være kærlighed. Med nummeret “Ich tu´s für dich” sætter Tom Mandl alle sejl, for at overbevise kvinder i deres hjerter, om hans følelser og endnu engang beviser han sin kærlighedserklæring, at der altid er garanti for god stemning.

Efter den enorme succes med “Amore mio” og sommer hittet “Tanzen durch den sommerregen” (Video herover) så udgiver den sympatiske mand “Ich tu´s für dich” en anden smuk single udgivelse fra hans aktuelle album “Das höchste der gefühle”.

Tom-Mandle

Med sine 35 år, så kan den attraktive Sunnyboy allerede se tilbage på en yderst varieret karriere. Efter sin uddannelse som politibetjent og arbejde som livvagt, uddannede Tom Mandl sig som skuespiller og fik talrige roller på TV (bl.a. “Der bulle von tölz”, “Der alte”, “Rosenheim cops”, “tatort”, “Siska”) men også på scenen på “Chiemgauer volkstheater”. Hans egentlige lidenskab musikken, har multitalentet dyrket siden sin barndom. En meget talentfuld musiker håndtere tre instrumenter, saxofon, klarinet og harmonika, og han har haft professionel sangundervisning. Ikke underligt, at den indfødte Passauer siden sit debut album kom i 2010, har været en fast del af den tyske schlager.

Det særlige ved Tom Mandl er dog, at han ikke kun bevarer de smukke sider af livet, men også synger som protektor for Alzheimer i Tyskland. Så er den alsidige og kreative kunstner også kendt for sin sociale arrangement, og under mottoet “Schlager hjælper Alzheimer patienter” tager han temaet Alzheimer/Demens ud i offentligheden og optræder også på plejehjem, hvor han med sine stemme fra hjertet, giver nyt mod og et smil til mange.

Med sit aktuelle promo single, så er Tom Mandle landet med en ægte schlager highlight, “Ich tu´s für dich” er en skøn musikalsk bevis for kærlighed, der får ethvert kvinde hjerte til at smelte.

Singlen “Ich tu´s für dich” udkommer den 8-11.2013 digitalt. Vi kan af gode grunde ikke give en lydprøve på dette hit, men har derfor valgt Amore mio, som også er fra hans seneste album.

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse