Time out, han har helbredsproblemer!

Det er dårlige nyheder for fans af Jürgen Drews: “Kongen af ​​Mallorca” holder pause. “Jeg er ikke så robust længere,” klager den 77-årige, der kæmper med alvorlige helbredsproblemer. I flere uger har Jürgen Drews turneret rundt i Tyskland med Florian Silbereisens “Schlagerfest.XXL”. Det var tilsyneladende alt for meget for den tidligere Ballermann-stjerne. Jürgen Drews kan ikke mere!

“Desværre (…) måtte jeg i denne tid indse, at bivirkningerne af alderen indhenter mig hurtigere og hurtigere, og den gradvise proces med min polyneuropati kan desværre ikke stoppes helt. Jeg er ikke så robust, som jeg plejede at være, og som jeg er vant til,« skriver Jürgen Drews på Instagram. Han tager en svær beslutning.

Tiden er gået! Jürgen Drews aflyser aftaler

“Af denne grund, men frem for alt for at kunne fortsætte med at bevare mit helbred, måtte jeg med tungt hjerte tage beslutningen om at aflyse nogle kommende aftaler for at kunne lade batterierne op,” meddeler han. Jürgen Drews skal holde en obligatorisk pause frem til begyndelsen af ​​juli. Af denne grund er han er heller ikke tilgængelig for interviews foreløbig. “(…) disse fysiske grænser, som jeg skulle opleve, er også helt nye for mig, og dem skal jeg lære at håndtere,” erkender humørsangeren.

Snurren og følelsesløshed – så slemt er perifer polyneuropati

Jürgen Drews lider af perifer polyneuropati. Dette er en uhelbredelig neurologisk sygdom. De berørte har mindre følelse på deres fødder og hænder. Prikken og hyppig følelsesløshed er bivirkninger af denne sygdom. Derudover falder smerteopfattelsen massivt. Vi håber, at Jürgen Drews kommer sig hurtigt og snart vil være tilbage på scenen for sine fans.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER