Tillykke med fødselsdagen til Norman Langen

Den sympatiske schlagerstjerne Norman Langen er kendt fra casting-showet “Deutschland sucht den Superstar,” og det var også her hans succesfulde karriere startede. Men de fleste ved ikke, at Norman kan meget mere end det. Han har altid haft en evne til at omgås mennesker. I dag fejrer den sympatiske sanger sin 29-års fødselsdag. Sammen med Schlagerplanet bruger vi denne særlige dag til at kigge tilbage på de forgangne år.

Et lille tilbageblik

Norman Langen kom til verden den 7. marts 1985 i Bardenberg og voksede op med tre søstre. Hans forældre blev skilt, da han var fem år gammel. Musikken interesserede Norman Langen meget tidligt, og han gjorde sine første store erfaringer med boybandet “bexcess”. Men musikken er kun en del af det, som spiller en stor rolle i Normans liv.

Kilde: norman-langen.de
Kilde: norman-langen.de

Hjælpen er meget vigtig hos Norman

Efter uddannelsen som svejser arbejdede schlagerstjernen på en omskoling som vejleder på en lukket geriatrisk psykiatrifacilitet, men det var ikke nok for den hjælpsomme unge mand. Efter yderligere træning begyndte han også i plejen. I dag er musikken og vennerne hans liv, og i år planlægger han at bygge et hus.

Vi ønsker tillykke med dagen til Norman Langen.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse