Tillykke med fødselsdagen til Inka Bause

Fra schlager stjerne til en succesfuld vært. Som sangerinde primært i DDR havde hun stor succes, i mange år har hun været vært som anden indtjenings kilde. Hendes kærlighed til musikken er forblevet. I dag fejre Inka sin 45 års fødselsdag. Vi ønsker Tillykke.

Før Inka blev den populære vært i det tyske landskab, begejstrede hun i sine unge år som sangerinde i DDR.  Hendes første store hit “Spielverderber” udkom i 1984. Hendes talent havde hun allerede fra barnsben: Hendes far Arndt Bause var en succesrig musiker i DDR i sin tid. Han producerede med sin datter, hendes første album “Inka”. Fra 1988 til 1991 var Inka Bause vært på musik udsendelsen “Talentbude”. Efter en lille smurt væk som skuespiller, fik hun sit comeback som sanger i 2001 med sangen “Florian”.

I 1990erne var Inka Bause gift med Hendrik Bruch, sammen fik de datteren Anneli. En partner er der ikke i hendes liv i dag. For niende gang er Inka Bause vært på “Bauer sucht frau”, som bliver vist hver mandag kl. 21.15 på RTL. Den 23.12.13 forkortes vente tiden på juleaften med Inka Bause med det store MDR show “Weihnachten bei uns”. Kl. 20.15 bliver det vist på MDR. Hansi Hinterseer og Santiano vil være tilstede.

Inka-Bause-1

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse