Tillykke Linda Hesse

Hun er altid i godt humør, livsglad og en solstråle: Linda Hesse. I 2012 stormede hun ind på hitlisterne med sit hit “Ich bin ja kein Mann”. Det blev hendes gennembrud i schlagerbranchen. Ørehængeren blev spillet igen og igen. Selv Helene Fischer tog sangen med i sit show “Helene Fischer Show” og optrådte sammen med Linda Hesse, der dengang var en nytilkommende. Siden da er der sket meget i sangerindens liv. For at ære hendes 27 års fødselsdag ser vi tilbage.

Kilde: Linda Hesse
Kilde: Linda Hesse

Med fuld fart ind på hitlitsten

Linda Hesse er opvokset i Halberstadt og har tidligt gjort, som hun ville. I 2004 deltog hun i talentshowet “Star Search” på SAT 1. Desværre var det en anden, der vandt, men det stoppede ikke Linda. Hun helligede sig til musikken, og i 2007 blev hun en del af musikgruppen Wir3, og med dem udgav hun 2 album.

I 2011 lancerede hun endelig sin solokarriere og udgav sin første sang “Ich bin ja kein Mann,” der blev et stort hit. Der fulgte flere favoritter såsom “Komm bitte nicht” og “D+B+E+A”. De er begge på hendes debutalbum “Punktgenaue Landung”.

Kilde: Schlagerplanet.com

 

Det skal du læse