Tillykke Heino – Legenden har fødselsdag

Man kan næsten ikke tro det, men alderen passer, Heino bliver 75 år. Dermed har han fundet en ungdoms kilde i det musikalske, da Rock´n´Roll har en afgørende rolle i hans liv.

Heino 2013: Gennemgang

Heino er en succes musiker. I meningsmålingerne kender 99 % af alle tyskerne Heino. Solbrillerne, det blonde hår og den røde jakke har været hans varemærke i mange år . Håret og solbrillerne sidder der stadig, men hans udseende har fuldstændig ændret sig. Han satser på rocker sort, kranium ringe og lædertøj. Dette stærke ændrede billede, har givet en blandet følelse på musik scenen, og mens mange schlager fans på et tidspunkt var skeptiske, var rockbands som “Knorkator” og Rammstein” begejstret for ham.

Hvad skete der før

Efter at den indledende skepsis var væk, fik Heino flere fans. Den rockede Heino har med sine 75 år, endnu engang gjort karriere, men hans tidligere karriere må man ikke glemme. Man kunne opleve ham for første gang i 1967, der udkom nemlig hans første plade med navnet “Kein schöner land in dieser zeit”. Hvad der siden er sket med den blonde musiker, er at han fandt sin plads i musik branchen.

TV- Tipp

Ikke underligt, at SAT1 Gold har dedikeret en særlig fødselsdag udsendelsen: “Hjertelig tillykke Heino – En legende bliver 75 år” . Det er i aften d. 13-12-2013 og kl. 20.15. Er du Heino fans må du ikke gå glip af disse højdepunkter i hans karriere, som den uforenelige kunstner har givet, og som ingen ende vil tage, mon ikke der et par plader mere de næste år.

Heino fødselsdag 2013

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse