Thomas Anders: Uden sin kone ville han aldrig have gjort det!

Foto: MDR/Uwe Frauendorf

Karismatisk, troværdig og autentisk: Thomas Anders er en af de kunstner der bliver bedre og bedre med alderen. Det nye album “Ewig mit Dir” (Evigt med dig) er en af de beskeder som Thomas  Anders har levet efter: Alt er muligt, drømme kan gå i opfyldelse, hvis man lytter til sit hjerte. Thomas Anders livsvej har flere gange åbnet nye døre for ham, og ført ham nye veje, som han har gået ad med åbent sind – da han viste, at samle erfaring vil kunne blive skrevet ind i sangene.

Thomas Anders betragtes som en ægte gentleman på scenen, og det kan vi kun bekræfte. for ved koncerten i Oberhausen blev man begejstret over hele pakken: Det er faktisk “anderledes”

Sammen med Thomas Anders, hans band og ledsaget af et stort og personligt sceneshow gav han tilskuerne en musikalsk rejse gennem tiden – fra de uforglemmelige hits fra Modern Talking til det første solo succes aktuelle album “Ewig mit Dir” som også er tour mottoer og en tak og løfte til sine fans.

Hvad der udskiller ham, er hans karakteriser stemme, hans udstråling og teksterne der går delvis under huden – når han med f.eks. “Menshen”, “Hätte, wäre, wenn” eller med “Hätt´s nie ohne Dich geschafft” tænker på sin kone. Naturligvis må Modern Talking tiden ikke mangle, ny arrangeret og lavet lidt om. Desværre var det den sidste Tour aften, men dem der fik lov og opleve det: Vil følge på næste Tour.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse