Thomas Anders om sin søn: Musikkarriere udelukkket

Som forælder vil du altid gerne være en rollemodel for dine børn, og du er bestemt meget glad, når dit barn efterligner dig. Men som Thomas Anders nu har afsløret, er det ikke tilfældet med ham og sønnen Alexander Mick.

Med sit band “Modern Talking” dengang fejrede Thomas Anders en utrolig succes og var samtidig et stort forbillede for mange unge musikere dengang. Men det ser han ikke ud til at være for sin søn Alexander Mick – i hvert fald professionelt.

I et interview med “Women’s Week” indrømmer Thomas, at hans søn ikke har nogen interesse i at være musiker. En beslutning, som Thomas Anders bakker op om.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Thomas Anders (@thomasanders_official)

I interviewet indrømmer superstjernen, at han er glad for, at hans søn ikke vil følge i hans fodspor: ”Han bevæger sig overhovedet ikke i min retning professionelt, det er jeg også glad for.

Tilsyneladende ville Thomas Anders bekymre sig om, at hans 19-årige søn ville blive sammenlignet for meget med ham og bare ikke kunne holde det ud.

Børn af store stjerner kan lide at blive sammenlignet med deres berømte forældre af fans og medier. Heldigvis vil Alexander Mick højst sandsynligt blive forskånet for dette pres. Ifølge den 54-årige vil han arbejde i ejendomsbranchen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse