Thomas Anders: Er han på udkig efter en ny duet-partner?

Foto: Telamo.de / (c) Dominik Beckmann

Thomas Anders & Florian Silbereisen: Denne duet spreder ren glæde i en verden af ​​schlager – og ikke kun det! De to stjerner er forbandet succesrige sammen. Men nu kunne nogen bryde dette.

På en eller anden måde holder Thomas Anders altid en fin figur, når han arbejder med en musiker. Med poptitanen Dieter Bohlen fejrede sangeren en verdensomspændende succes som “Modern Talking”. Og samarbejdet med Florian Silbereisen gjorde endelig den 57-årige populær hos Schlager-publikum.

Men nu vil Thomas Anders være i studiet sammen med en anden. Betyder DET slutningen på ​​samarbejdet med Flori? Nej, bekymre dig ikke. Thomas ‘nye duetpartner købte dette sjov, for en masse penge.

Thomas Anders: Fandt du det, du ledte efter i Rusland?

Bag det står velgørenhedsorganisationen “United Charity”. Som de meddelte, købte en mand fra Rusland mødet med Thomas Anders for 8.000 euro. Sammen optager Thomas en sang med den heldige person. Måske vil det endda blive offentliggjort i et specielt album.

Thomas Anders: Fælles sag med en fodboldspiller

Den store sum går til “Nicolaidis YoungWings Stiftung München” – en hjælp til unge udsatte og deres børn. Dette understøttes også af fodboldspiller Thomas Müller. Ifølge “United Charity” er der samlet 84.000 euro til stiftelsen! Wow, en stor gestus lige før jul – og schlager hjælper igen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse