Tanzpalais “Oh Mamma mia“

Iørefaldende pop, svingende danserytmer, bevægelige sangtekster fra det virkelige liv og en perfekt produktion – det er de varemærker gruppen Tanzpalais har.

I ca. tre årtier har Münster Gerd Joerling (vokal), Otto Rasche (guitar) og Mike Ranger (trommer) spillet musik sammen. I 2010 blev den tidligere kvintet reorganiseret som en trio, til det tyske pop marked. Med sin umiskendelige Tanzpalais stil er de velkomne gæster på de store hit festivaler og også i forskellige tv-shows (herunder “Immer wieder sonntags”, hos Florian Silbereisens “Frühlings- und Sommerfest“, “Verstehen Sie Spaß“) var de i stand til at glæde tilskuerene.

Gerd Joerling, den kreative frontmand i bandet, som også komponerer og skriver tekster til andre kunstnere, siger med overbevisning “Ja” til det tyske hit. Siden barndommen har han elsket musik af 50’erne og sværmer for Freddy Quinn, men også den begavede guitarist Django Reinhardt. I de 80 år, han var med sit band Moon beats som støtte til den europæiske Tour af Bee Gees. I 2007 ledsagede Tanzpalais Semino Rossi i fire uger på tour og underholdte hundredtusinder af koncert-gængere.

Med sin fløjlsagtig stemme og smukke sangtekster fra det virkelige liv sikre Gerd Joerling, at følelse og poesi på Tanzpalais aldrig blive glemt. Samt i deres seneste single “Smile d’amour”, hvor de fik opmærksomhed fra radiostationer og endda har nået 1 pladsen på lytterens hitlisterne.

De tre musikere forstår at fortrylle deres publikum igen og igen, ikke mindst på grund af – musikalsk og personligt – men også nærhed og ærlighed af trioen. Alle deres sange er nu på tre albums, som er en lille flugt fra hverdagen og giver dig lyst til at forlade hverdagen med rejser og dans.

Alle ved det: en lang stressende arbejdsdag, som man bare ønsker at glemme så hurtigt som muligt og med deres seneste single “Oh Mamma Mia”, har de tre fra Tanzpalais en danse opskrift imod de bekymringer der er i hverdagen, man bliver henledt til en aften i det italienske, fejre noget med kære venner og, selvfølgelig, lækker vin.

Svingende rytmer, fængende melodier og et skud dolce vita – med “Åh Mamma mia” ligger Tanzpalais endnu en gang op til en fantastisk dans og feel-good titel som fans vil elske.

Hør noget af nummeret her:

Single er til at købe fra d. 9.8.2013

Tanzpalais-Oh-Mamma-Mia

Kilde: Telamo

Det skal du læse