Tanja Lasch – Nyt Pladefirma – DA music d. 28. Februar 2019.

I går blev der skrevet et nyt kapitel i historien omkring Tanja Lasch, da hun underskrev en pladekontrakt med DA music. Tanja har som sagt udgivet to Album – “Lebensecht” 2015 & “Herzkino” 2017 samt et hav af Singler. Et tredie Album er på vej her til Sommer.Tanja ligger og pendulerer imellem Berlin og Köln, for at for i Köln hvor Lydstudiet ligger at lægge hånd på det sidste til hendes nye Album, som udkommer til sommer 2019. Ved alle Tanjas Album, har hun selv skrevet teksterne. Tanja har også et tæt samarbejde med Mitch Keller, som bla. lagde kor til “Komm nach Berlin”.

Tanja har lavet en hel del MusikVideoer, som har placeret sig rimeligt godt. Musikvideoen til Albummet “Herzkino”, har fået over 18 Millioner kliks på Youtube. Live versionen af “Die immer Lacht” fra Frankfurt Commerzbank-Arena, blev klikket på youtube med over 11,5 Millioner.

Til slut ved mødet frydede administrerende Direktør, Holger Neumann fra Pallas Group og DA Music A&R Chef, Frank Haberland, sig over underskrivelsen af kontrakten med Tanja Lasch. De glædede sig meget til samarbejdet.

Billede af: Sven Reckmann/Diepholzer Kreiszeitung.

Det bliver enormt spændende at følge Tanja i den nærmere fremtid. Man kan bla. følge hende ved Nina i Bottrop samt Nina i Gronau d. 15 Marts. Har man større interesse i at følge Tanja Lasch, kan man gå ind på den Danske Fanklubside på: www.Tanja-Lasch.dk

 

 

Det skal du læse