Tanja Lasch: Festede med højtidsgæster!

Under hendes optræden i Wittenberg ved den årlige og berømte byfestival “Luthers Hochzeit” leverede Tanja Lasch den rigtige stemning – og øgede spændingen til hendes album “Zwischen Lachen und Weinen”, som vil blive udgivet den 28. juni.

Fordi hun foruden sine store hits som “Vagabund”, “Wenn er wüsste”, “Hast Du einen Bruder” og “Die immer lacht”, sang hun også to af hendes helt nye sange fra det kommende album. Det første nummer, er den nyligt udgivne single “Der Plattenspieler”, som DJ’s syntes rigtigt godt om Blandt andet opnået hun placeringer i den tyske DJ Playlist – både i Top 100 og i Hot 50 – to uger i træk 1. plads i andre hitlister, og hun hoppede ind i Top 5 og Top 10. Det er alt meget bemærkelsesværdigt!

Det andet nye nummer var “Alle Farben meiner Welt”, som hun straks valgte som en introduktion. En kærlighedserklæring i farver kunne den kaldes. Indrammet af frisk lyd og stærke beats. det Kort sagt, en titel, der passer 100% til Tanja og er autentisk. Selvfølgelig øger nysgerrigheden og forventningen af det nye album kraftigt.

Og hvis du gerne vil se dem live før udgivelsen af albummet for at få en forsmag, kan du gøre det næste lørdag i Döckingen ved den legendariske “Schlagernacht in Weiß”. Efter hendes næsten 45 minutters optræden i Wittenberg tog hun stadig meget tid til sine fans. Fotos, autografer og samtaler var som sædvanlige for dem. Fansene takkede hende fra bunden af hendes hjerter.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse