Succesen gik ham til hovedet

Foto: MDR/Tom Schulze

Roland Kaiser, en af ​​vor tids mest berømte schlagersangere, fylder 70 år i år. Med mere end 90 millioner solgte plader er han en af ​​vor tids mest succesrige schlagersangere og inspirerer stadig masserne live.

I et interview med Radio Bremen svarede Schlager-legenden på spørgsmålet “Har du en forklaring på, hvorfor du er så populære? Du er blevet en lille kejser i Tyskland”, meget beskedent: “Åh … jeg … folk kan lide at lytte til min musik … og det er en god ting. Tak skal I have.”

“Jeg kunne ikke længere kritiseres”

I et interview indrømmer Roland selvkritisk, at beskedenhed ikke altid var hans styrke. Især på tidspunktet for den første succes kunne de “være et smukt røvhul”, radioværten citerer Roland og henviser også til selvbiografien “Sonnenseite”, som Roland Kaiser udgav sidste år. I interviewet fortsætter han med at forklare, hvordan denne selvafsløring kan ses.

Hans sene erkendelse

Da han blev opdaget ved en audition i Berlin og fik sit gennembrud i 80’erne, føltes hver sang som en succes. På et tidspunkt indtrådte en tilstand, hvor han beskriver sig selv som “ikke længere åben for kritik”. “Jeg var ikke længere lydhør,” indrømmer den succesfulde sangerinde.

På spørgsmålet “om det var en vis form for arrogance”, svarede han “ja”. Men så indså han, at tingene ikke kunne fortsætte sådan her, og han arbejdede med sig selv: “[…] ellers vil du til sidst miste din kontakt med de mennesker, der er vigtige for dig.”

2022 er der al mulig grund til at fejre

I hvert fald har Roland Kaiser ikke mistet kontakten med sine kære takket være hans positive forandring! Beviset er, at han siger, at han er meget lykkeligt gift, og den 23. februar vil han fejre sin 26-års bryllupsdag med sin kone Silvia.

Hans runde fødselsdag den 10. maj bliver så endnu et højdepunkt i dette år. Fans kan se frem til et best-of-album til hans fødselsdag, som udgives med titlen “Best Of: Das Beste zum 70. Geburtstag”.

Hvordan lyder fødselsdagen? Hemmeligheden udkommer den 25. marts, når albummet udgives af TELAMO.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse