Stort comeback

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Corona-pandemien betyder, at mange kunstnere må udskyde deres turnéer eller endda aflyse dem helt. Beatrice Egli er allerede blevet ramt flere gange, fordi hun for anden gang har måttet udskyde sin “Best of Bunt”-turné. Nu havde hun gode nyheder til sine fans via Instagram!

I slutningen af ​​2020 annoncerede Beatrice Egli sin “Best Of Bunt”-turné for første gang. Turen var oprindeligt planlagt til at finde sted i foråret 2021. Men på grund af corona-pandemien blev alle shows udskudt til efteråret.

Hendes fans ventede spændt på endelig at kunne se deres stjerne på den store showscene igen. Men forgæves! Endnu en gang blev sangeren forpurret. Efter mere end et år ser ventetiden endelig ud til at være ovre!

Beatrice delte for nylig et billede på sin Instagram-kanal, som viser hende og hendes band, der forbereder sig til turnéen. Hun skriver: “I morgen om en måned er det tid: Så er mit band og jeg endelig tilbage på ‘Best of Bunt’-turneen Jeg kan ikke vente med at feste og leve musikken med jer alle sammen igen!”

Fansene er skeptiske

Indtil videre ser det ud til, at den Beatrices turné endelig kan finde sted. Mange af hendes fans er entusiastiske og kan næsten ikke vente. Andre er dog skeptiske og kan endnu ikke se frem til turen.

“Jeg tror først på det, når tiden kommer,” sagde en følger i kommentarerne. Andre fans vil endda undvære arrangementet helt på grund af corona-beskyttelsesforanstaltninger såsom afstandsregler og pligt til at bære maske!

Det vides endnu ikke, hvilke betingelser der gælder for turen. Mange fans ville dog acceptere foranstaltningerne på stedet, fordi de endelig vil se Beatrice live igen efter al denne lange tid.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse