Store stjerner – loves ved den 8. Open-Air-Sommer-Schlagerparty i Erding!

For over 8 år siden havde Andrea og Christian Herrmann en storartet ide: De ønskede at støtte Förderverein Mainz, til fordel for kræftramte børn og Christophprus hospizverein Erding. De har begge i årevis været store schlager fans. Så var ideen født, en skøn sommer eftermiddag med mange schlager stjerner og fans fester. Sagt, så gjort. I dette år går denne Open Air Sommer schlagerparty i Erding ind i ottende runde.

Hermann schlager event har sat sig til opgave at schlager gør godt. D. 13 juli fra kl. 11.30 kommer talrige kunstner på scenen i Westpark Erding ved Feneberg og uden at betale for god stemning. Med er blandt andre Claudia Jung, Mitch Keller, Anni Perka, Birgit Langer, Mario Steffen, Saskia Leppin, Alex Rosenrot og mange flere.

Værter vil være Tanka Bornstein den tidligere Miss Bayern, Christoph Gogg fra München TV og initiativtager Christian Herrmann personlig.

Hermann Schlager event vil gerne takke på forhånd for den store støtte fra alle kunstner. Tak også til sponsor som støtter denne begivenhed.

Så: Sæt kryds i kalenderen d. 13 juli og oplev med jeres familie, venner og bekendte en schlager eftermiddag, så ikke i glemmer det. Festen er for en god sag, og naturligvis er entre gratis. Det vil være mange muligheder for at støtte kræft ramte børn og Hospsizverein Erding.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse