Stor showpause – hvem fylder hullet?

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Florian Silbereisen er en af ​​de mest eftertragtede allroundere på tysk tv. I år vovede han at sætte sig i den varmeste stol på TV og efterfulgte Dieter Bohlen som overdommer på “Deutschland sucht den Superstar”. Denne forpligtelse kan være en af ​​årsagerne til Feste-showpausen frem til juli. En chance for konkurrence?!

En talskvinde for ARD fortalte for nylig “wishlist.de”, at det næste store Feste-show først er planlagt til begyndelsen af ​​juli, før det næste følger i slutningen af ​​måneden. Fans har aldrig skulle vente så længe på et stort liveshow med Florian Silbereisen. Årsagen: “Vi har ændret datoerne for Silbereisen-showene på grund af bedre planlægning i den nuværende situation.”

Vil vi ikke hellere have arrangementerne foregået foran et stort publikum? En anden grund er helt sikkert Florian Silbereisens stramme program. Den lange pause skaber plads til de konkurrerende stationer. Vil de andre tv-selskaber tage chancen?

Andy Borg & Ross Antony uden konkurrence

Et kig på det tidligere annoncerede tv-program viser indtil videre ingen større shows. De næste to udgaver af “Musik für Sie” med Ute Bresan finder sted fredag d. 25. februar og d. 25. marts.

Andy Borg og Ross Antony har frie tøjler. Mens den næste “Schlagerspaß mit Andy Borg” udsendes på SWR den 5. marts, er Ross’ næste show den 19. marts på MDR. Førstnævnte omfatter Julia Lindholm, Peggy March, Florian Fesl og Marc Marshall. I “Ross Antony Show” er for eksempel Sonia Liebing, Marie Reim, Francine Jordi og Stereoact. Begge værter har den bedste plads på den respektive lørdag for sig selv.

Zarrella, Nebel & Co.: Hvad er det næste?

Det bliver spændende at se, hvordan tingene fortsætter i april, maj og juni. Så vidt det kan ses i tv-kalenderen er der ikke noget endnu. Hvad der er sikkert er, at det næste Giovanni Zarrella-show vil være i april.

I påsken kommer der også et nyt afsnit af “Traumschiff”. Måske vil SWR overraske dig med en ny udgave af sit schlagershow med Beatrice Egli. Der har allerede været to af dem. Carmen Nebels show er der stadig hvert år til jul.

Men hvem ved, måske kommer der en påskespecial i år?! Vi er spændte.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER