Stor glæde: Det er, hvad Helene Fischer vil gøre i 2022!

Foto: ZDF / Sascha Baumann Benny Andersson, Helene Fischer

De sidste par måneder har Helene Fischer været på alles læber og medvirket i utallige tv-programmer. Faktisk behøvede hun ikke rigtig at lave en masse reklamer for det nye album “Rausch”. Det landede selvfølgelig på 1. pladsen og blev kun slået på de årlige hitlister af ABBA og deres comeback-album. Nu er spørgsmålene selvfølgelig, hvad vi kan forvente af Helene Fischer i 2022.

Normalt tager stjerner på en stor turné efter et nyt album er udgivet. Det har Helene Fischer også gjort de seneste år. Livekoncerter i 2022 vil dog gøre en positiv udvikling (næsten) umulig.

Helene bliver jo mor næste år. Nyheden om Helene Fischers graviditet nåede ikke offentligheden som planlagt i efteråret. Alligevel kan de talrige fans se frem til en unik koncert i 2022

Den 20. august kan Helene Fischer ses live i München og igen laver sangerinden superlativer der. Det bliver den største friluftskoncert i hendes lange karriere. På trods af de høje priser på billetterne går forhåndssalget godt. Og så kan vi efter længere tids fravær fra scenen se frem til en unik aften med alle hits.

Schlagerchampions 2022 med Helene Fischer?

Egentlig skulle Helene Fischer være til “Schlagerchampions – das große Fest der Besten” der sendes den 15. januar på ARD. Med albummet “Rausch” var hun klart årets mest succesrige schlagersangerinde. Vi kan dog ikke forestille os, at Helene Fischer vil aflægge sin ekskæreste Florian Silbereisen et besøg der.

Næste aftale for Helene Fischer er “Sound & Snow Gastein 2022”. Den 8. april er det meningen, at Helene skal give en stor koncert i dette østrigske skisportssted. Vi er spændte på at se, om corona-pandemien vil tillade dette at ske.

Kilde: Schlagerfieber.de

RELATEREDE ARTIKLER