Stilhed før stormen: Hvad ligger bag Florian Silbereisens forsvinden?

Foto: MDR/JürgensTV/Beckmann

Hvad vi ved – og hvad vi ikke ved – Hvad vi bestemt ved er, at Florian udgiver et julealbum med schlager-kollegaen Thomas Anders i år. Optagelserne til dette er blevet afsluttet sammen med produceren Christian Geller.

Hvad vi også ved – og hvad der forårsager en lille overraskelse – er, at MDR-showet “Die Schlagerchance in Leipzig” blev optaget i midten af ​​september. Dette show handler faktisk om at give nye schlagernavne en chance for at være en del af “schlagerfamilien”.

Da det store schlagerbooom ikke finder sted i år, giver optagelsen af ​​schlagerchancen imidlertid imidlertid anledning til spekulationer om, at Silbereisen allerede har foretaget et valg af deltagerne i sit erstatningsshow. Hvem nøjagtigt der deltager i showet i september vides ikke, men der spekuleres i, at Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack var involveret i produktionen.

Spørgsmålet er stadig: Med hvem og frem for alt hvad fejrer Florian Silbereisen i år? Som før er der ikke mere detaljerede oplysninger om, hvem der lykønskes i hans schlager-booom-erstatningsshow.

Helene Fischer tilbage med Florian Silbereisen?

Ja, det er der grunde til at tro. 2020 er trods alt et jubilæumsår for Helene Fischer.

På den ene side fejrer hun sin første optræden hos Silbereisen for 15 år siden, og på den anden side fyldte hendes “best of”-album ti år i juni.

Derudover har vi selvfølgelig ikke glemt, at schlagerdronningen faktisk ville bringe et nyt studiealbum på markedet i år, men udgivelsen af ​​albummet er blevet udsat på grund af corona. Hvem ved – måske hører vi snart det store comeback med en single fra hendes nye album.

En schlagerfødselsdag med Jürgen Drews

Jürgen Drews har også grund til at fejre i år. På den ene side bliver schlager-stjernen 75 år. På den anden side vil hans nye best of-album blive udgivet nøjagtigt en dag før det store Silbereisen-show – et tilfælde? På albummet synger han duetter med Silbereisen-stamgæster som Matthias Reim, Howard Carpendale og Maite Kelly.

En hel aften fuld af stjerner

Det er også en anden mulighed. Foruden Helene Fischer og Jürgen Drews kunne Matthias Reim også være gæst i showet. Hans hit “Verdammt ich lieb dich” fejrer 30-års fødselsdag i år.

Marianne Rosenberg ville også være en potentiel deltager – hun fejrer i øjeblikket sit 50-års jubilæum med en ny udgave af sit album “Im Namen der Liebe”.

Kun Florian selv ved præcis, hvad han planlægger. Og vi kan kun spekulere i forløbet og indholdet af det nye schlager-show. I sidste ende finder vi ikke ud af, hvad programmet er, indtil den dag, det sendes. Og hvis vi ved det før, vil du selvfølgelig være den første, der ved det!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse