Stefanie Hertels familie – Hendes støtte

Lige siden barndommen har hun haft succes i musikbranchen, og Stefanie Hertels familie var med fra starten. Everhard, Stefanie Hertels far, tog hende med på scenen og støttede dermed sin datters karriere. Uden ham var Stefanie Hertel ikke der, hvor hun er nu. Bag Drindl-blondinen står mange mennesker, som giver hende den støtte, hun har brug for.

Stefanie Hertels datter Johanne

Selv om datteren Johanne stadig er lille, hører hun til en vigtig del af Stefanie Hertel. For en mor er ens barn sit livs midtpunkt og grunden til at blive. For dem vil en mor bringe stjernerne ned fra himlen. Også Stefanie Hertels datter Johanne er elsket og der bliver taget sig godt af hende. Den lille pige er hendes holdepunkt og er en vigtig del i den hårde musikverden. Også efter skilsmissen af sine forældre er den 10-årige en glad pige – skilsmissen syntes ikke at have gjort skade.

Stefanie Hertel & ven Lanny Isis

Den nye ven af Stefanie Hertel, Lanny Isis er også en fast del af schlagersangerindens liv. Adskillelsen fra sin far er bestemt ikke nemt, men med den nye ven ved hendes side, har alle fundet styrken og det har bragt balancen tilbage.

Sammen giver de den lille pige en ny lille familie, og Stefani Hertels ven Lanny Isis er der for hende, når presset bliver for stort i branchen.

Stefanie Hertel – Stefan Mross forbliver tro mod hende

Stefanie Hertel og Stefan Mross var et drømmepar, og også efter skilsmissen forbliver han hende tro. I hvert fald, hvad angår deres datter, Johanne. Julen er hjerternes fest, og til denne lejlighed var alle samlet. Stefanie Hertel med eksen Mross, den nye Lanny Isis og datteren Johanne sammen med Hertels forældre og juletræet. En komisk forestilling? Måske lidt usædvanlig, men i sidste ende er det rart, at der er mange mennesker, som står ved schlagersangerindens side inklusiv hendes tidligere mand.

Far, Eberhard fortalte til SUPERillu:

“Vi var samlet hos os, og også Stefan kom. Vi har stadig et godt forhold, og sådan vil det forblive. Og det er godt, men der er nogle, som venter en krig og mudderkast. Det vil ikke ske.”

Så fred,  glæde og pandekager hos Stefanie Hertels familie og det er på alle kanter. Sangerinden kan ikke klage det mindste over manglende støtte.

Stefanie-Hertel-2

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse