Stefanie Hertel var med Drindlrock på Mallorca.

Stefanie Hertel har haft med musik at gøre siden barndommen. I en alder af fire år var hun med sin far Eberhart Hertel på scenen og den talent fulde sangerinde har aldrig ladet det stå stille. Til oktober tager Stefanie Hertel på turne for at fejre sit 30 års jubilæum på scenen. “For mig er der ikke en dag uden musik, det spiller altid en rolle i mit liv, om det er jeg synger i badet eller høre radio. Musik er en afgørende rolle for mig”, siger Stefanie Hertel.

Med det aktuelle album ” Moment mal” viser Stefanie Hertel at hendes musik ikke kan klassificeres til kun en musik genre. Jeg tror ikke musik har nogen grænser” siger Stefanie. Sangen “Drindlrock” har hendes livs partner Lenny Isis skrevet til hende. “Jeg sagde jeg ville have en titel der beskriver hvad jeg føler for musikken og at musikken ikke har nogen grænser, på den ene side vil jeg gerne have en smule rock og samtidig trække i en drindl (nederdel). Hun gjorde sig nogen tanker og en nat kom sangen og invaderede hende, om morgen sprang hun ud af sengen og gik ind i studiet og indspillede en demo “drindlrock” og det var hendes inspiration”, Stefanie Hertel har også sin egen kollektion af dirndl nederdele og nu er den nye video til sangen “dirndlrock” kommet.

Stefanie Hertel testede “dirndrock” på Mallorca.

For nogen uger siden testede Stefanie Hertel sangen “dirndlrock”  på Mallorca i “Oberbayern”. Stefanie Hertel var sammen med sin Lenny inviteret til bryllupsfest med ex manden Stefan Mross og benyttede lejligheden for en optræden på playa de palma ” super stemning, det var erfaringen hver. Og det har været meget sjovt. Bagefter var vi med venner og havde en sjov nat” siger Stefanie.

Stefanie Hertel i dirndl

Kilde: schlagerportal.com

Det skal du læse