Stefanie Hertel & Stefan Mross: En funktionel blandet familie

Efter separationen i efteråret 2011, har Stefanie Hertel og Stefan Mross faktisk formået at forblive gode venner. Dette er naturligvis stort, fordi de to musikere har en datter.

Takket være det gode samarbejde, men også en blandet familie er det mulig. Både Stefan og Stefanie er dog glade igen. Stefanie fandt hendes store lykke i musikeren Lanny Isis og Stefan blev i maj gift sin Susanne.

Stefan og Susanne venter et barn om tre måneder. Som webstedeet “abendzeitung-muenchen.de” rapportede, så var barnet ikke planlagt, men er stadig ønsket. Susan forklarer: “Det skete uventet hurtigt, men det er afgjort et ønske barn. ”

Selv ekskone Stefanie ser frem til barnet og er ivrig efter at tage sig af Stefans barn. “Stefanie var begejstret, fordi for dem er der intet større end børn. Hun bor kun fire miles væk, og vi er enige om, at vores barn vil være i gode hænder, i Stefanie hænder, når vi har ikke tid. Det er en drømme-tante, ” fortalte Mross til Bild.

Så fredelig sameksistens er bestemt ikke en selvfølge for andre par. Efter alt, så var Susanne den endelige faktor for at Stefans ægteskab med Stefanie afsluttede. Susanne og Stefan fik at vide, at det var dem som i “Immer wieder sonntags” skulle arbejdede sammen. Selv om det ikke var kærlighed ved første øjekast, kunne de to ikke længere benægte hendes voksende følelser engang.

Rart at slutningen af et ægteskab også kan ende i en harmonisk situation, som Stefanie Hertel og Stefan Mross.

Stefanie-Hertel-1

Kilde: Promipool.de

Det skal du læse