Stefanie Hertel og datter Johanna

Siden den 17-10-2001 hvor lille Johanna blev født, har Stefanie Hertel og Stefan Mross været lykkelige. Selvom drømme parret i folkemusik ikke længere er sammen, er deres kærlighed til Johanna stærkere end nogensinde.

Efter Stefan Mross og Stefanie Hertel er gået fra hinanden har Stefanie fundet en ny kærlighed, angivelig en musiker fra Berlin, med hvem hun har produceret hendes nye album “Moment Mal”. Indtil videre kan det ikke bekræftes, da de ikke ønsker at offentliggøre deres privatliv, som hun gjorde det med Stefan Mross.

Stefanie Hertel holder sin datter uden for fotografernes kamera og sådanne skal det forblive endnu. Johanna skal selv vælge hvilken vej hun skal gå. Der er dog et musikalsk talent som ligger glemt, da begge hendes forældre har musikalsk blod i årene. Stefan Mross har i et interview sagt om hans datter ” Johanna og jeg har det altid sjovt sammen og jeg er stolt af min datter”.

Stefanie tilbringer så meget tid sammen med datteren som muligt hjemme i Bayern Chiemgau, her kan de nyde naturen og slappe af. Til oktober starter hun sin  “Moment Mal”, og til november vil hun være på scenen i en musikal “Der Geist der Weihnacht”.

stefanie Hertel og datter

Kilde: schlagerplanet.de

Det skal du læse