Stefanie Hertel – i sandhedens sofa

Talkshowet “Riverboat” fra Leipzig er en perfekt platform for politikere, kunstnere og kendte stjerner. Talrige berømtheder har siddet i gæstesofaen og fortalt om deres karriere og naturligvis også en eller anden anekdote om deres privatliv. I aften den 9. maj kl. 22.00 på MDR er det også sådan. De sympatiske værter, Kim Fisher og  René Kindermann, inviterer gæster ind i 118 minutter og charmerer dem.

Kilde: Stefanie Hertel
Kilde: Stefanie Hertel

Stefanie Hertel gæst i studiet

En af de største stjerner på schlagerområdet er med i aften – den populære Stefanie Hertel. Og i øjeblikket har hun gang i en masse. Efter et årelangt ægteskab med Stefan Mross, der med op- og nedture var i offentligehedens øje, hersker der nu en anden tid med en smuk  nygift kone. I påsken blev Stefanie gift med rockmusiker Lanny. Det var ikke noget, der kom frem før efter. Selv Stefanies forældre vidste det først kort tid før, da schlagerstjernen ønskede at holde det privat, selv om hun i øjeblikket er lykkelig og sandsynlig har fundet den store kærlighed i musikeren.

Interessante gæster i studiet

I aftens episode “Riverboat” kan man håbe på et par detaljer om den store lykke og være spændt på, hvad der ellers sker i den populære stjernes liv og naturligvis også i andre gæsters liv. De vil også have en masse at fortælle, og man kan være sikker på, at de fortæller noget interessant. Ud over Stefani Hertel kommer vi også til at møde Andreas Wank, Thorsten Wolf, André Hennicke, Tanja Schumann, Dirk Martens og Alexander Hold i sofaen. Vi er spændte på, hvilke nyheder de prominente gæster har at fortælle og spidser ører.

 

Det er på MDR i aften kl. 22.00

Kilde:Schlagerplanet.com

Det skal du læse