Stefanie Hertel: Det store, følelsesmæssige show for mors dag!

Foto: MDR/Saxonia Entertainment GmbH/Junghans

Traditionelt tilhører den 2. søndag i maj mødrene. Og ligesom hvert år inviterer Stefanie Hertel os til det store show på MDR – med mange stjerner og overraskelser.

Denne gang byder værtinden velkommen til: Beatrice Egli, Francine Jordi, Bernhard Brink, Angelo Kelly & Family, Eloy de Jong, Sotiria, die Schlagerlegenden Peggy March, Graham Bonney, Lena Valaitis und Ireen Sheer, Star-Comedian Bernd Stelter, Florian Stölzel, den MDR Kinderchor, Miller Family, das Deutsche Fernsehballett, Veronika Fischer og Vincent Gross

For værtinden er dette program perfekt, fordi “det store show på mors dag” er som Stefanie Hertel selv: Nede på jorden men stadig moderne, lidt skørt og samtidig vidunderligt normalt. Stefanies måde at nærme sig folk med åbne arme på ses. Fordi en tæt tilknytning til publikum er kendt for at være hendes varemærke.

I mange dele af programmet, hvad enten det er i sange, samtaler, skitser eller endda danseintervaller, så går der en lille tak til mødre, svigermor og bedstemødre. Et tegn, der bringer meget glæde tilbage i huset. For eksempel, når stjernerne i showet kombinerer populære hits med morsdags digte og skaber en unik tv “ønskekoncert”.

Men ikke kun publikum kan forberede sig på uventede tillykke og pludselige vendinger – selv de musikalske gæster (og deres mødre) er altid en overraskelse i MDRs morsdagshowet …

Stefanie Hertel – Die große Show zum Muttertag d. 11. Maj 2019 kl. 20:15 på MDR

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse