Stefanie Hertel “Das Beste aus 30 Jahren” udkom den 16.08.2013

Stefanie Hertel er 34 år og haft succes 30 år på scenen, det er ikke mange kunstnere der har samme kreative status. Stefanie Hertel der er født Vogtländerin med bo sted i Chiemgau, har denne lykke. Siden hun var 4 år har denne sympatiske blonde dame stået på scenen og haft karriere.

I hendes 30 årige karriere kan hun se tilbage på 14 studie albums, dertil kommer talrige “best of” cd’er og andre opsamlinger. Fornyligt udkom hendes seneste studie album “Moment mal”, og for første gang har hun selv skrevet 4 titler. I gennem årene har hun modtaget adskillige priser ( herunder Goldene stimmgabel og Goldene Henne). Derudover har hun begejstret mange som vært med hendes charme, facineret som danser i tv programmet “Let´s dance” og har sin egen Drindl kollektion, hvor hun sprang ud som modedesigner. En hemmelighed bag hende succes er, at Stefanie Hertel musikalsk har udviklet sig,  Schlager og folkemusik og også Chansom og ballader – det kreative multitalent er uundværlig på den tyske schlager og folkemusiske scene.

Så der er mange grunde til at fejre denne lejlighed for Stefanie Hertel, og hun lavet denne cd til sine trofaste fans. 30 års scene jubilæum har hun udgivet den 16. August 2013, og det er en dobbel cd med de skønneste 50 hits med fuldblods musikkerinden, herunder 20 ynglingnumre fra “Super illu” læsere.

Fans kan se frem til succes titler som „Wenn nicht deine frechen blauen Augen wär’n“, „Über jedes Bacherl geht a Brückerl“ og  „So a Stückerl heile Welt“. Desuden er der også to helt nye sange „Die nächsten 30 Jahre“ og „Lied eines Engels“, også et „30 Jahre Medley“.

Stefanie-Hertel-best-of-30-år

Kilde: schlagerportal.com

Det skal du læse