Stefanie Hertel: Bryllup og en baby?

Foto: MDR/Günter Kuhn

Stefanie Hertel har været lykkeligt gift med Lanny Lanner i syv år nu. Nu vil de fejre deres kærlighed igen – med et kirkebryllup! Alt der mangler er en baby, ikke?

Da Stefanie Hertel og Lanny Lanner sagde ja i 2014, fandt dette kun sted i den nærmeste familiekreds på det lokale registerkontor. Der var intet løfte til Gud, endsige en stor fest. Men det er præcis, hvad parret nu vil indhente! “Vi siger JA igen! Vi gifter os i kirken, så snart Coronaen er forbi. Så kan vi fejre brylluppet rigtig!”, afslører hun med glæde for” BILD am Sonntag “.

Frem for alt er det løfte, der blev afgivet for Herren, yderst vigtigt for parret. ”Vi tror på Gud. Selvom vi ikke går i kirken regelmæssigt, føler vi den energi, der stammer fra dette hellige sted. Vi fejrer kirkelige ritualer som jul, påske, dåb og så har kirkebrylluppet en særlig betydning for os”, forklarer sangerinden dette trin. Og tilføjer: “Lanny siger altid: ‘Jesus er min ven, han ledsager mig overalt’.” Efter drømmebrylluppet kunne deres kærlighedslykke kun gøre en ting perfekt: En baby sammen!

Den 41-årige har allerede en datter Johanna med eksmanden Stefan Mross. Stefanie Hertel bekræftede i et “BUNTE” -interview i 2020, at hun ikke udelukker yderligere børn: ”Vi ønsker ikke at udelukke en baby. Hvem ved præcis, hvad livet vil bringe.” Og Lanny var også åben for babyproblemet: “Alt er muligt, men intet er løst.” Så efter kirkebrylluppet vil VI se meget tæt på Stefanie Hertels mave …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER