Stefan Mross: Ved middelhavet

Når der er kunstnere fra Tyskland, Østrig og Alsace på scenen, inklusive schlager-titan og sommerhit-kongen 2016 og publikum klapper højlydt, så er det “Immer wieder sonntags…unterwegs”. Sidste fredag blev den succesrige tour modereret af Stefan Mross med gæster som Anna-Carina Woitschack, Robin Leon, Zillertaler Haderlumpen og Bernhard Brink i Stadthalle Roding. Publikum var begejstrede og lovede moderatoren: Ja, vi er bestemt tilbage næste år (27.03.2021).

På den sædvanlige Immer-wieder-sonntags måde kom Stefan på scenen ledsaget af lydene fra klassikerne Cindy og Bert, og hilste de tilstedeværende i de første sæderækker med et håndtryk. Han fortalte også om de mange datoer, begivenheder og viser, der kan findes i hans dagbog.

Blandt andet tiden ved Middelhavet, da han sammen med Anna-Carina trådte ind i skibet til ARD-optagelsen “Verrückt nach Meer”, at rejse til Alicante, havnebyen på Costa Blanca i det sydøstlige Spanien.

Zillertaler Haderlumpen – farvel efter 33 år

Vitus, Peter og Reinhard, der sammen udgør trioen “Zillertal Haderlumpen”, er glade af natur, der elsker deres publikum, tro mod mottoet “Stjernen er publikum!” Den mest succesrige gruppe fra Zillertal spredte også denne muntre stemning og positive glæde i Rodinger Stadthalle. Efter 33 år med en musikalsk rejse sammen, sagde Zillertal Haderlumpen også farvel til publikum og inviterede alle til afskedsfesten i august i deres hjemland.

Robin Leon: “Min kæreste og jeg har været et par i 15 år”

Robin Leon, fra Alsace, vandt kronen som sommerhit-kongen i 2016 sæsonen “Immer wieder sonntags” med sin titel “Mein Sommertraum”. Den charmerende unge sanger brugte denne pris som et springbræt for at få succes i schlager verdenen. Publikum var i stand til at overbevise sig om hans jordnære natur og den bedårende franske accent. Da han meddelte, hvor glad han var, at hans kæreste havde været med ham i 15 år, modtog han en bifald fra publikum. Sammen med Stefan Mross spillede han derefter den “Sehnsuchtsmelodie”.

Stefan Mross & Anna-Carina Mross – “Stærk som to”

Den charmerende kunstner Anna-Carina Woitschack sikrede med lidenskab et godt humør på scenen “Immer wieder sonntags…unterwegs” af Roding. Foruden et medley af hendes egne titler såvel som udførelsen af sangen “The Rose” af Bette Midler på tysk, manglede der på ingen måde fælles sange med Stefan: Foruden “Lo Siento” og “Stark wie Zwei” sang de til minde om “Goldene Stimme von Prag” Karel Gott, velkendte sang “Fang das Licht”. Begge bevæger publikum til tårer af glæde ved udførelsen af sangen “Halleluja” af Leonard Cohen, også på tysk.

Bernhard Brink – Ros for Sonia Liebing

Schlager-titan Bernhard Brink har været aktiv i musikbranchen i over fire årtier. Han er en af de mest stabile kunstnere i den tyske schlager industri og en rigtig schlager garant. Publikum i det østlige Bayern var i stand til at blive overbevist om denne stabilitet: Foruden adskillige klassikere fra hans sangrepertoire blev titler fra det aktuelle studioalbum “Diamanten” også sunget. Derfra sang han duetten “Du hast mich einmal zu oft angesehen” med Sonia Liebing, for hvem der var fundet rosende og anerkendende ord.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse