Stefan Mross siger farvel til sin superman, Christian Lais

I et interview til Bunte.de blev Christian Lais supermandsevner bekræftet: “Så hvis ikke jeg er supermand, hvem er så? Jeg kan tapetsere, ligge gulvfliser, lave lofttag, restaurere møbler.  Min mormor har  lært mig at lave mad, bage og sy, og min mor har lært migat stryge og rydde op. Og med mine sange vil jeg forsøge at redde verden,” sagde sangeren til bladet i juni.

Sidste aften efter fire måneder

I går aftes stod “Superman” Christian Lais for sidste gang sammen med Stefan Mross på scenen. I fire måneder har de sammen været afsted. Først begejstrede de nationen ved “Immer wieder weihnacht,” og efter en kort pause i julen startede de med “Immer wieder sonntags”. Ligeledes ved deres side står den skønne schweizer, Francine Jordi.

Vi ville gerne vide, hvad sangeren mente om dette udsagn. Han grinede højt og fortalte: “Jeg blev spurgt, hvad der gør mig til en superman, og jeg svarede vittigt”. Det lykkedes ham, må vi indrømme. Men typiske mænd tænker kun praktisk. Karaktertræk som ærlighed og loyalitet kommer ikke før det. På den nye single “Wer kämpft neben mir” hedder det ikke for ingenting i sidste afsnit “Ich kämpf neben Dir”.

Kilde: christian-lais.de
Kilde: christian-lais.de

Christian Lais fra himmelseng til livet på turné

Men hvordan er det egentligt, når man i fire måneder er afsted? Hvad savner man mest? “Jeg savner mine venner og min familie”. Og efter et øjeblik tilføjer ham: “Og min seng”. Vi forestiller os Christian Lais seng som en himmelseng med baldakin og lange gardiner.

Himmelsengen er på en eller anden måde sort, men den mangler gardinerne. “Jeg har en meget enkel seng. Men den står under et tagvindue, og når jeg ligger i sengen om aften,  kan jeg se stjernehimlen,” fortæller han, efter at vi fortalte ham om vores teorier.

I går aftes kom turnélivet til en ende, men sangeren vil dog ikke undvære sine fans. Hans kalender er fuld, men han kan endnu ikke sige, hvornår det næste album udkommer. For Stefan Mross starter “Immer wieder sonntags” sæsonen i Rust snart.

[box_info]Kilde:Promipool.de[/box_info]

Det skal du læse