Stefan Mross og hans Anna-Carina: Hvor ægte er deres følelser?

Foto: SWR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Klokken 23:03 var tiden inde – og tolv minutter senere var det ovre. Stefan Mross på 44 og hans Anna-Carina på 27 sagde ja til hinanden Live i ARD “Schlagerlovestory” og efterlod en bitter eftersmag! Hvad er sandheden efter bryllups showet: Mange spekulerer på, hvor ægte de to’s følelser virkelig er …

Florian Silbereisen som bedste mand, de kære på stedet, en stor scene – intet kunne gå galt. Men den, der forventede personlige løfter, hjerteskærende kærlighedserklæringer og mange tårer, gik tomhændet væk! Bruden og brudgommen virkede undertiden ligeglade. Registratoren spillede en standard tale, hvor hun også fik forkludret. Og gæsterne syntes at kede sig.

Utroligt: ​​Faktisk, efter ordet ja, får følelserne frie tøjler – Stefan og Anna-Carina foretrækkede at udføre deres sang “Die Liebe trägt uns himmelhoch” for at markedsføre det nye album!

Klart, at der straks kom hagl: Schlager-kollega Andrea Berg spottede og henviste til Stefanus tredje ægteskab: “Øvelse skaber mestre!” Og på Internettet blev skrevet: “Det var den mindst romantiske ting, jeg nogensinde har oplevet”, “Næsten lige så intimt som en offentlig koloskopi” eller simpelthen: “Falsk bryllup”.

Om følelserne er ægte eller ikke – en ting er klart: Med hvert offentligt kys fra Stefan og hans Anna-Carina ringer kasseapparatet. Denne kærlighed er det værd!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER