Stefan Mross: “Mit yndlingssted er sofaen!”

Foto: SWR/Andreas Braun

Pyha, tag bare en dyb indånding! Normalt propper Stefan Mross (45) og hans Anna-Carina (28) kalender til bristepunktet i julesæsonen. Men i 2020 vil alt være anderledes. En tvungen pause – usædvanlig, men ikke ubehagelig for moderatoren. Når alt kommer til alt er han lidt voldsom på scenen, men privat lidt doven. “Mit yndlingssted er sofaen!”

For Stefan er det første gang i 30 år at han er hjemme i Bayern i ugerne før jul. ”På denne måde kan vi virkelig nyde tiden i vores forhold for første gang!” Siger hans kone Anna-Carina.

Derfor har parret for længst skabt en ægte julestemning! I køkkenet, som forresten er deres yndlingsrum, er der en forførende duft af småkager. Og hvor er det bedre at putte med det festlige slik, end i sofaen?

“Når vi er hjemme, elsker vi virkelig at have en rigtig god aften i sofaen, at se tv eller se en film” begejstrer parret. Når pejsen flimrer, og de sølvfarvede kugler glitter på juletræet, øges forventningen. Især da parret fældede grantræet i år og pyntede selv.

Og hvordan tilbringer I ferien?

“Vi ser frem til at fejre med vores kære, hvis det overhovedet er tilladt,” siger sangeren. Juleaften kan vi spise den klassiske bacon kartoffelsalat og pølser. “Vi ser også de juleprogrammer, der blev optaget på forhånd.” Og hvor? Selvfølgelig ganske behageligt i sofaen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse