Stefan Mross „Jeg slutter min karriere“

Stefan Mross immer wieder wiehnacht

Stefan Mross er en talentfuld trompetist, følsom sanger og underholdende studievært. Den 41 årige begejstre mange fans omkring sig og især som vært på tv udsendelsen “Immer Wieder Sonntags”. Men d. 3 februar 2017 dukkede der en post op på hans Facebook konto, som chokerede mange fans. Kort og godt gjorde Stefan det kendt: “Hallo venner. Jeg ønsker at fortælle jer, at jeg i 2018 stopper min karriere. Kærlig hilsen Stefan”.

Kommentarerne fra fans var helt chokerede: “Det kan du ikke! Ved du egentlig hvor mange mennesker du gør glade med “Immer Wieder Sonntags” ? Tænk over det… Vi behøver dig”.

Men nu har Stefan Mross gjort det klart. Over for “Neuen Blatt” fortæller den 41 årige, at hans Facebook konto er blevet hacket, og han ikke har nogen planer om at stoppe. Stefan siger: “Nej, det er en løgn. Jeg elsker mit job og glæder mig til mange år endnu med mit publikum”.

Fans til den succesfulde vært kan være omsider være rolige. Som det forlyder, vil Stefan forblive længe endnu i Schlager verden.

Kilde: Promipool.de